Stoiximan Super League

Αθανασίου: Κυρίως πνευματικό παρά αγωνιστικό το θέμα του Παναθηναϊκού - Να κόψουν το λαιμό τους και να πάρουν το Κύπελλο

Ο Νίκος Αθανασίου εκτίμησε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός έχει κυρίως ψυχολογικό πρόβλημα και εξήγησε γιατί, πλέον, είναι ακόμα περισσότερο αναγκαίο να κατακτήσει το Κύπελλο κόντρα στον Άρη.

Για πολλά πράγματα που δεν έκανε καλά ο Παναθηναϊκός και του κόστισαν την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος, έκανε λόγο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Για να γίνει απολογισμός της σεζόν, προφανώς θα πρέπει να περάσει και ο τελικός του Κυπέλλου. Για το συλλαλητήριο δεν μπορείς να το συνδέσεις με κάτι που μπορεί να φέρει εξελίξεις στον Παναθηναϊκό ή όχι. Δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Προφανώς και είναι μια σημαντική εξέλιξη, προφανώς ο Παναθηναϊκός γύρισε μέσα σε λίγους μήνες τρία χρόνια πίσω. Όταν τα πράγματα γίνονται με ήρεμο τρόπο, δεν μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη μορφή δημοκρατίας. Από το 1996 μέχρι σήμερα, σε 28 χρόνια, έχει πάρει δύο πρωταθλήματα. Δεν είναι εύκολο. Το μόνο που μπορεί να γίνει σε επίπεδο απολογισμού είναι τι έκανε στο πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε. Όταν είσαι η ομάδα που βρέθηκε το περισσότερο διάστημα στην κορυφή, μετά τον ΠΑΟΚ, και τερματίζεις τέταρτος, ή πριν το ματς με τον Άρη είσαι πολύ μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου και τερματίζεις τέταρτος, προφανώς και πολλά πράγματα δεν τα έχεις κάνει σωστά. Στα του ντέρμπι, αν το δούμε ποδοσφαιρικά, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είναι μπροστά με 3-0 στο ημίχρονο», σχολίασε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι, αυτή την στιγμή και έτσι όπως το βλέπει ο ίδιος, το πρόβλημα στο «τριφύλλι» ίσως είναι περισσότερο πνευματικό, παρά αγωνιστικό.

Παράλληλα, ο Αθανασίου σημείωσε ότι, πλέον, στον Παναθηναϊκό πρέπει να… κόψουν τον λαιμό τους και να πάρουν το Κύπελλο, αφενός γιατί δεν έχει πάρει και πολλά τα τελευταία χρόνια, αφετέρου επειδή θα δώσει και το δεύτερο καλύτερο ευρωπαϊκό «εισιτήριο», ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα μιλάμε για μεγάλο πισωγύρισμα.

Σε ό,τι αφορά το ιατρικό δελτίο των «πράσινων», ανέφερε πως Τσέριν, Χουάνκαρ και Μπερνάρ θα είναι διαθέσιμοι για τον τελικό με τον Άρη, όπως και ο Ιωαννίδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x