Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ - Ίσως επιστρέψει αύριο ο Γεντβάι»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Για την προετοιμασία της ομάδας για το ματς με τον ΠΑΟΚ (31/03) και την αξία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, τόνισε «Σήμερα είχαν ρεπό στην ομάδα, από αύριο θα έχουν προπόνηση κάθε μέρα και θα αρχίσει η προετοιμασία για ΠΑΟΚ. Θέλει οπωσδήποτε νίκη ο Παναθηναϊκός έτσι ώστε να ξεπεράσει τον αντίπαλό του και να έχει αξία η επικράτηση επί του Ολυμπιακού στην 1η αγωνιστική. Είναι μονόδρομος, αν και έχει κακή παράδοση με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο».

Σχετικά με το πώς βλέπει ο Τερίμ τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, σχολίασε: «Ο Τερίμ γνωρίζει τους αντιπάλους πλέον, ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ζημιές στους πράσινους και θέλει να σπάσει την παράδοση. Μέχρι τότε, ο Τούρκος θέλει οι παίκτες του να είναι υγιείς και χαρούμενοι, ειδικά οι διεθνείς της Ελλάδας αν πάρουν την πρόκριση».

Όσον αφορά τους απόντες, από την άλλη, ανέφερε: «Ίσως από αύριο έχει στη διάθεσή του και τον Γεντβάι, και θα δούμε το επόμενο διάστημα για τον Σένκεφελντ».

Τέλος, έκανε μια γενική «σούμα» σχετικά με την απόδοση του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι, τονίζοντας πως από εδώ και πέρα το «τριφύλλι» χρειάζεται μια μεγαλύτερη σταθερότητα έτσι ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x