Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Τερίμ θέλει να έχει εικόνα για τις ακαδημίες - Η κουβέντα του Τούρκου τεχνικού με τον Καραγκούνη»

Ακούστε όσα μετέφερε από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης!

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αναφέρθηκε στο φιλικό της πρώτης ομάδας με τη δεύτερη, αλλά και στην αναμέτρηση της Κ19 με την αντίστοιχη της Φενέρμπαχτσε στο Κορωπί, τονίζοντας την παρουσία του Φατίχ Τερίμ εκεί!

«Ο Τερίμ είχε ενοχληθεί στο προηγούμενο φιλικό από τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού και ζήτησε να ενεργοποιηθούν περισσότερο. Δείχνει ενδιαφέρον για τους μικρούς παίκτες ο Τερίμ. Έχει αναδείξει στην Τουρκία αρκετούς και θέλει να το κάνει και εδώ με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα στο Κορωπί βρέθηκε και ο Γιώργος Καραγκούνης με τον οποίο ο Τερίμ είχε και συζήτηση. Ήθελε να τον γνωρίσει ο Τούρκος τον "Κάρα".».

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά ο Τάσος Νικολογιάννης, μετέφερε τις πιθανότητες που έχει ο Τιν Γεντβάι να ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την εκτίμηση του για τα επικείμενα ματς: «Πιθανότατα από την επόμενη εβδομάδα μπαίνει κανονικά ο Γεντβάι. Αν κάνει δυο προπονήσεις έχει πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός. Θέλει δυο νίκες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για να εξαργυρώσει το "διπλό" στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός. Του δίνετε ευκαιρία να τους κερδίσει και να προσπεράσει. Αν δεν γίνει αυτό θα μεγαλώσει η πίεση, αλλά δεν θα μείνει και εκτός πρωταθλήματος.».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x