Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Καταπέλτης το σκεπτικό - Δικαίωση για τα όσα έλεγε ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε το σκεπτικό της αθλητικής δικαστού, λέγοντας πως είναι καταπέλτης και δικαιώνει τα όσα έλεγε ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που διακόπηκε.

Το σχόλιό του, μεταξύ άλλων, για το σκεπτικό της απόφασης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» που διακόπηκε στο 50ο λεπτό λόγω της κροτίδας που έπεσε στον Χουάνκαρ έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού τόνισε πως το σκεπτικό είναι καταπέλτης και δικαιώνει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για τα όσα έλεγαν από εκείνη την ημέρα.

«Αν διαβάσει κανείς το σκεπτικό, είναι καταπέλτης. Νομικοί κύκλοι λένε πως είναι τόσο δεμένο το σκεπτικό που είναι απίθανο να συμβεί κάτι άλλο στην Εφέσεων. Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει κάποια αντίδραση, αλλά είναι λογικό να αισθάνονται δικαίωση διότι όσα έχουν πει από την Κυριακή το βράδυ έχουν επιβεβαιωθεί όλα και ο τραυματισμός του Χουάνκαρ.

Μπορεί να μην δέχτηκε αντικείμενο αλλά το ότι δέχτηκε κροτίδα του προκάλεσε πρόβλημα στην ακοή του και στην εν γένει κατάστασή του. Και στον γιατρό του αγώνα που έχει γράψει στα ελληνικά πως δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει το παιχνίδι και η αθλητική δικαστής λέει πως προστέθηκε μια κουβέντα στα αγγλικά σύμφωνα με τον ίδιο και ξεκάθαρα τονίζει ότι αυτή η λέξη ήταν προς το συμφέρον της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το τρίτο είναι πως ήταν ξεκάθαρη για το θέμα του διαιτητή, όσα έχει γράψει στο φύλλο αγώνα και όσα έχει πει μετά που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο ότι η διακοπή έγινε λόγω του τραυματισμού του Χουάνκαρ. Και φυσικά πως η αποχώρηση του Παναθηναϊκού έχει να κάνει με τον τραυματισμό του παίκτη και δεν είναι πως ο Παναθηναϊκός αποχώρησε και σταμάτησε το ματς για αυτόν τον λόγο»
, ανέφερε.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» σχολίασε τη συνολική εικόνα του Παναθηναϊκού στη σεζόν και την εμφάνιση απέναντι στον Πανσερραϊκό, όπως και τα επιτεύγματα του «τριφυλλιού» με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Όπως επίσης μίλησε και για την κατάσταση του Χουάνκαρ, λέγοντας πως παρότι έχουν περάσει 9 ημέρες από το συμβάν, ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν μπορεί ακόμη να προπονηθεί.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x