Stoiximan Super League

Ντουρμάζ: «Έχω βρει τον εαυτό μου»

Στον τρόπο που ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει από την Ξάνθη αναφέρθηκε ο Τζίμι Ντουρμάζ, τονίζοντας πως έχει βρει την καλό του εαυτό, μέσα από σκληρή δουλειά.

Για το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού και τον τρόπο που επικράτησε της Ξάνθης μίλησε ο Τζίμι Ντουρμάζ, σχολιάζοντας και την προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά, όσα είπε:
Για το ματς με την Ξάνθη: «Γνωρίζαμε πως η Ξάνθη είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της. Μια ομάδα πολύ συμπαγής, μια ομάδα επιθετική και ήταν δύσκολο να παίξουμε εναντίον τους. Το κλειδί σήμερα ήταν ότι κάναμε την ομάδα να ανοιχτεί, να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να βρούμε τους δρόμους για την αντίπαλη εστία».

Για τις τέσσερις νίκες τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές:«Με αυτές τις νίκες είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία. Έχουμε αυτοπεποίθηση, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, αυτή την προσπάθεια, σε αυτό το δρόμο».

Για την δική του απόδοση: «Δουλεύω πολύ σκληρά σε κάθε προπόνηση. Δούλεψα πολύ στην προετοιμασία. Νιώθω σε πολύ κατάσταση, έχω βρει τον εαυτό μου. Αισθάνομαι όπως πριν δύο χρόνια. Πέρσι δεν ήμουν σε τόσο καλή φόρμα γιατί είχα πολλούς τραυματισμούς, που δεν με άφησαν να βρω τον ρυθμό μου. Τώρα δουλεύω πολύ σκληρά, έχω αρκετή βοήθεια από τους συναδέλφους μου και συνεχίζοντας αυτή την δουλειά έρχεται η βελτίωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x