Stoiximan Super League

«Ο Άρης αγωνίζεται παράνομα και θα πέσει»!

Για παράνομη συμμετοχή του Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα έκανε λόγο ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας. Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο σύλλογος θα υποβιβαστεί.

Ο Άρης αγωνίζεται παράνομα από τη στιγμή που προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια. Αυτό δήλωσε ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας στον Arena Fm.

Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα υποβιβαστεί στη Football League διότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει λόγω αγωνιστικής ανεπάρκειας.

Αναλυτικά ένα μέρος των δηλώσεών του στον Arena Fm:

«Ενάμιση χρόνο ο ΑΡΗΣ παίζει παράνομα, επειδή προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια. Ουδείς έχει ασχοληθεί. Την Λάρισα την προειδοποίησαν ότι αν δεν αποσυρθεί από το 99 θα τιμωρηθεί. Πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ θα πέσει για αγωνιστικούς λόγους και οι παίκτες δεν θα πληρωθούν ποτέ. Εγώ προτρέχω και λέω ότι ακόμη και να βγει η απόφαση υπέρ των παικτών, δεν θα ενεργοποιηθεί ποτέ. Η Σούπερ Λιγκ θα πρέπει να του ορίσει παιχνίδι, εφόσον ο ΑΡΗΣ έχει την προσωρινή διαταγή. Μόνο ο Κοταρίδης, που είναι μάνατζερ, μπορεί να ενεργοποιήσει άμεσα μια πιθανή ποινή, οι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε ρύθμιση με δόσεις, οπότε πάλι πρέπει να γίνουν δικαστήρια. Ο ΑΡΗΣ θα κάνει συνεχώς αιτήσεις για το 99».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x