Stoiximan Super League

«Να ανοίξουν οι λογαριασμοί»!

Kάθαρση της ομάδας θέλει η Κοινωνία Μελών Άρη. Γι ‘ αυτό και θα ζητήσει από τον εισαγγελέα ν ‘ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των παραγόντων από το 2004 έως το 2012 ώστε να βρεθούν τυχόν ευθύνες.

Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης, έκανε δηλώσεις στον Arena Fm και επισήμανε πως θα ζητήσει από τους αρμόδιους φορείς ν‘ αποδοθεί δικαιοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα θα ζητήσουν ν ‘ ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των παραγόντων του Άρη από το 2004 έως το 2012 και αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες.

Συν τοις άλλοις, θα υπάρξει και παραίτηση. Καθώς οι άνθρωποι της ΚΜΑ δεν αντέχουν το γεγονός πως όλα τα «πυρά» πέφτουν σ ‘ εκείνους και θέλουν να γίνει γνωστό ποιος πραγματικά έφταιξε για την τωρινή κατάσταση του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Arena Fm:

«Πήραμε την απόφαση να το καταθέσουμε αύριο στον εισαγγελέα για να διαπιστώσουμε την ροή του χρήματος που έφυγε από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ζητάμε να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των παραγόντων που ενεπλάκησαν διοικητικά από το 2004 έως το 2012 και να αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες, εάν υπάρχουν, για παράγοντες της ομάδας, αλλά και μάνατζερ, που δούλεψαν στον ΑΡΗ.

Μετά από όλα αυτά, η διοίκηση της ΚΜΑ, θα παραιτηθεί και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα, γιατί προσπαθούν να ρίξουν όλες τις ευθύνες σε εμάς, για να παραπλανήσουν τον κόσμο του ΑΡΗ, αλλά εμείς δεν θα αφήσουμε να γίνει κάτι τέτοιο και θέλουμε να γίνουν γνωστά τα πάντα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x