Stoiximan Super League

Ο Δέλλας ετοιμάζει τη νέα ΑΕΚ

Η απόφαση πάρθηκε, η ΠΑΕ ΑΕΚ οδεύει προς πτώχευση και ο Τραϊανός Δέλλας κάνει τις πρώτες κινήσεις για να δημιουργήσει τον κορμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η ΑΕΚ από χθες έχει μπει στον δρόμο της αναγέννησης της. Η απόφαση της διάλυσης της ΠΑΕ με την Ένωση να μπαίνει σε καθεστώς πτώχευσης και εκκαθάρισης είναι ιστορική από όλες τις απόψεις αλλά το σίγουρο είναι πως με τον Δημήτρη Μελισσανίδη υπάρχει προοπτική.

Με αυτή την προοπτική ξεκινά και ο Τραϊανός Δέλλας να «χτίζει» τη νέα ΑΕΚ. Την ΑΕΚ που θα παίζει του χρόνου στην Football League 2 αλλά θα έχει συγκεκριμένο κορμό που θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει στην Super League μέσα σε δύο χρόνια και θα την οδηγήσει βήμα-βήμα εκεί που βρισκόταν.

Ο «Τράι» αναμένεται να κάνει τις τελικές επαφές με ποδοσφαιριστές που θα θέλουν να παίξουν στην ομάδα αυτή. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να πάρει απαντήσεις από τους παίκτες το συντομότερο δυνατό πριν οι «μνηστήρες» γίνουν ακόμα περισσότεροι. Ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει, σε συνεργασία με τον Άκη Ζήκο και τον Νίκο Λυμπερόπουλο, και όλοι τους ελπίζουν πως θα πετύχουν τον στόχο τους και θα καταφέρουν να κρατήσουν αρκετούς από τους παίκτες του ήδη υπάρχοντος ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x