Stoiximan Super League

Ο Κασάμι και οι άλλοι!

Έτοιμος να κλείσει και την μεταγραφή του 22χρονου Ελβετού είναι ο Ολυμπιακός. Τι γίνεται με τις περιπτώσεις των Ντρογκμπά, Μανωλά και Ντουρμάζ και γενικά με τον σχεδιασμό.

Καλές οι προπονήσεις και το τοπίο στο Ζέεφελντ. Καλύτερες όμως οι μεταγραφές. Και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κάνουν πράξη τα όσα είχαν υποσχεθεί με την λήξη της περιόδου. Ότι φέτος ο προγραμματισμός θα κυλήσει πολύ πιο γρήγορα και πιο άμεσα σε σχέση με πέρσι παρά το γεγονός ότι υπήρχε (και υπάρχει Μουντιάλ). Και μέχρι πρότινος ο Ολυμπιακός έψαχνε ένα 8άρι, ένα εξτρέμ και έναν επιθετικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ: Αντώνης Σαούλης

Μέχρι πρότινος. Γιατί ο Κασάμι θα είναι την Τρίτη στην Αθήνα και λογικά την Τετάρτη θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού και άμεσα θα ταξιδέψει και στο Ζέεφελντ. Ηδη εδώ στην Αυστρία είναι 29 παίκτες. 30 με τον Ντοσεβί. Πάμε για 31 με τον Κασάμι. Και αν η Χέρενφεϊν δεν περίμενε κάτι καλύτερο (που και δικαίωμά της ήταν και που το βρήκε τελικά) ο Ολυμπιακός θα είχε και τον Φινμπόγκασον.

Πως έχουν τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού λοιπόν; Κασάμι επόμενη μεταγραφή. Κατά 99%. Η τακτική των «ερυθρολεύκων» ν’ αποσυρθούν ενήργησε θετικά και ο 22χρονος Ελβετός θα κλείσει. Από εκεί πέρα έχουμε και λέμε:

Ντρογκμπά και Κλόζε δεν υπάρχουν σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους»

Το ίδιο και ο Σανόγκο της Αρσεναλ όπως επίσης και η πρόταση 10 εκατ. ευρώ που γράφουν οι Άγγλοι για τον Μανωλά.

Ο Μαζουάκου θα κλείσει. Και λογικά θ’ ανακοινωθεί. Ίσως και την Τρίτη το βράδυ.

Ο Ντουρμάζ είναι στην λίστα του Ολυμπιακού. Έχουν γίνει συζητήσεις με τους Τούρκους αλλά μέχρι εκεί.

Για τον Μανωλά υπάρχουν προτάσεις. Πολλές. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να πει καμία. Μέχρι να υπάρξει (αν υπάρξει) deal. Και δεν υπάρχει μόνο για τον Μανωλά. Αλλά και για τον Χολέμπας αλλά και γι’ άλλους παίκτες των «ερυθρολεύκων».

Βεβαίως ο Ολυμπιακός δεν θα πουλήσει (εάν πουλήσει) όπου κι όπου. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν συνεχώς ν’ αυξάνουν το ευρωπαϊκό τους προφίλ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι εκτός από καλές πωλήσεις ο Ολυμπιακός θα περιμένει και τις καλές ευρωπαϊκές ομάδες για τις πωλήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x