Stoiximan Super League

«Τεράστια πρόκληση ο Ολυμπιακός»

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον Ολυμπιακό για τη συνέχεια της καριέρας του αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Ματιέ Ντοσεβί.

Μετά από αρκετά χρόνια παραμονής στη Γαλλία, ο Ματιέ Ντοσεβί πραγματοποίησε το μεγάλο βήμα για τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε «τεράστιο σύλλογο».

Το μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» μίλησε στο «francefootball.fr» για την επιλογή του και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως αλλάζει και ο ίδιος επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ματιέ, επέλεξες τον Ολυμπιακό. Αυτό έγινε γρήγορα;

«Ήμασταν σε επαφή καθ’ όλη τη σεζόν και τα πράγματα επιταχύνθηκαν μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Υπέγραψα συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών σήμερα. Αυτό ήθελα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, πολύ δραστήριος στην ευρωπαϊκή σκηνή. Αυτό είναι ιδανικό για να έχει ένας παίκτης συνεχή πρόοδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα».

Είχες άλλες σοβαρές προτάσεις;

«Ναι, στη Γαλλία και στο εξωτερικό. Η Μπαστιά ιδιαίτερα με πλησίασε, αλλά η επιλογή μου είχε ήδη γίνει. Ο Ολυμπιακός ήταν η προτεραιότητά μου. Αυτό είναι μια τεράστια πρόκληση και αυτό που μου ταιριάζει».

Ήταν επιθυμία σου το εξωτερικό;

«Ναι. Μετά από 6 σεζόν στη Γαλλία, ήθελα να φύγω από το γαλλικό πρωτάθλημα για να δω και κάτι άλλο. Χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση. Από τότε που υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, έπαιζα πάντα στη Γαλλία και σε ομάδες που ήταν στάσιμες. Ήθελα να ανακαλύψω ένα νέο πρωτάθλημα, ενδεχομένως ένα σύλλογο που παίζει σε υψηλότερο επίπεδο και πάντα στην Ευρώπη. Στον Ολυμπιακό έχω τη δυνατότητα να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο».

Τι βλέπεις να συμβαίνει στο Μουντιάλ;

«Πιστεύω ότι θα το κατακτήσει η Βραζιλία, αλλά μάλλον μιλάει η καρδιά μου. Η Βραζιλία αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της κι αυτό μπορεί να τη βοηθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γερμανίας ή και της Αργεντινής στη συνέχεια».

Ποιος νομίζεις ότι είναι ο καλύτερος παίκτης μέχρι τώρα στην διοργάνωση;

«Ο Ρόμπεν και ο Νεϊμάρ έχουν πολύ καλή παρουσία, αλλά νομίζω ότι τα εύσημα τα αξίζει ο Χάμες Ροντρίγκες που είναι πιο πάνω. Έκανε ένα τεράστιο Παγκόσμιο Κύπελλο…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x