Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με Πασχαλάκη, Τζολάκη και φουλάρει 5 μεταγραφές»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού αναφορικά με τις προσθαφαιρέσεις που επίκεινται στο ρόστερ, μεταγραφές και αποχωρήσεις, ενόψει της επόμενης σεζόν μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν έχει κάνει ακόμα “σεφτέ” ο Ολυμπιακός, λόγω της καθυστέρησης στο θέμα προπονητή, αλλά είναι ένας σύλλογος που μπορεί να ανακοινώσει τρεις καλούς παίκτες σε δύο μέρες. Το κενό στον "άξονα", που άφησαν οι Παπασταθόπουλος, Εμβιλά και Μπακαμπού, ο στόχος είναι να καλυφθεί το επόμενο δεκαήμερο, όταν και φεύγει για την προετοιμασία στην Αυστρία η αποστολή (5-19/7). Πρόκειται για τις προτεραιότητες, αλλά υπάρχουν και άλλα ζητήματα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από εκεί και πέρα, υπάρχει ο Νταρντέρ, οχταροδεκάρι, που είναι "κερασάκι" στην τούρτα, αλλά και η ενίσχυση της ομάδας στα πλάγια της επίθεσης. Ο Ισπανός χαφ και και ο Ντε Φρούτος της Λεβάντε είναι δύο παίκτες που δεδομένα ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό. Ο δεύτερος είναι εξτρέμ παλιάς κοπής, μπουκοδόρος με σέντρες. Αυτούς τους δύο θέλει όντως ο Ολυμπιακός και ψάχνουμε να βρούμε: 1) ποια θα είναι η έκβαση αυτών των δύο παικτών που απασχολούν και ισπανικές ομάδες και 2) ποιοι είναι οι τρεις παίκτες (στόπερ, κόφτης, σέντερ φορ) που συζητάει ο σύλλογος», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε: «Ο Ολυμπιακός, παράλληλα, επειδή ακούγονται διάφορα πράγματα από την Ισπανία, ότι κοιτάζει και για τερματοφύλακα, η πληροφορία που εμείς έχουμε είναι πως προχωράει με Πασχαλάκη και Τζολάκη, με τους οποίους είναι πολύ ευχαριστημένος. Άρα με ελληνικό δίδυμο στα γκολπόστ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν».

Και κατέληξε, λέγοντας: Ξέρουμε πως ήδη δεν έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους οι Μπακαμπού, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά και Κασάμι, όπως και οι Σαμασέκου, Κανός και Ντε Λα Φουέντε. Ξεχωριστά θα κάνουν προετοιμασία Κουντέ, Κανέ, Γκάρι, Αμπουμπακάρ, Νταμπό, Αλίγιαγκιτς και Ραντζέλοβιτς, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχει αρκετές αποχωρήσεις στο ρόστερ του. Πρόκειται για 10-15 παίκτες, ενώ θα υπάρξουν και άλλοι από τους παίκτες που ήταν δανεικοί την προηγούμενη χρονιά. Έχουν γυρίσει στον Ρέντη, ο Πέπε, ο Καρβάλιο, ο Κίτσος, ο Φαντιγκά, ο Λοβέρα και υπάρχουν και άλλοι παίκτες, ενώ μένει να φανεί τι θα γίνει με παίκτες όπως ο Μαντί Καμαρά και ο Ζινκερνάγκελ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x