Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Φώτη, εσύ σούπερ σταρ!

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 την Λαμία και ο προπονητής της εξέδρας στέκεται στην εμφάνιση επιπέδου του Ιωαννίδη, την μεστή παρουσία του Γκατσίνοβιτς και την επάνοδο του Κουρμπέλη!

Τα εύκολα… δύσκολα έκανε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε «μόνο» με 2-0 της Λαμίας στην Λεωφόρο για την 23η «στροφή» της φετινής Super League.

Αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είχε έρθει… ευκολότερα, αν κρίνουμε από τις ευκαιρίες που έφτιαξε ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα το «τριφύλλι»!

Ο προπονητής της εξέδρας αναλύει τα αίτια του σημερινού «άσου», μέσα από τέσσερα στοιχεία:

* Εμφάνιση… επιπέδου Παναθηναϊκού. Με δύο «εκτελέσεις» χάρη σε ισάριθμες κινήσεις σέντερ φορ, ο Φώτης Ιωαννίδης κατάφερε να «υπογράψει» την σημερινή νίκη του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, θα μπορούσε να κάνει και χατ τρικ αν τον… άφηνε ο Παλάσιος! Συνολικά, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, λίγες μόνο ημέρες μετά τον «θόρυβο» από την μη παραχώρησή του σε ομάδα του MLS, δικαιώνοντας -πρωτίστως μέσα στην ομάδα- όσους θεωρούν ότι έχει να δώσει πολλά!

* Έδειξε γιατί τον ήθελε ο Γιοβάνοβιτς… Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς πήρε το… βάπτισμα του πυρός στην Λεωφόρο, ξεκινώντας για δεύτερη φορά βασικός και πρώτη στο πρωτάθλημα. Το «εκρηκτικό» ξεκίνημα των «πράσινων» στο ματς οφείλεται εν πολλοίς και στην δική του απόδοση! Άλλαζε διαρκώς θέσεις, έδινε την μπάλα με την μια και έφευγε στον χώρο ενώ απείλησε και με το πρώτο του γκολ. Στην επανάληψη, φυσιολογικά, κουράστηκε και τελικά αντικαταστάθηκε.

* Κάθε ματς και πιο έτοιμος! Η επάνοδος του Δημήτρη Κουρμπέλη στην δράση στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό. Το ίδιο συνέβη και σήμερα, με την Λεωφόρο να τον… χειροκροτεί μόλις πέρασε αλλαγή αντί του Γκατσίνοβιτς. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πήρε ακόμα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, όπως προβλέπει το πλάνο, δείχνοντας ότι ανταποκρίνεται και ο χρόνος δουλεύει υπέρ του…

* Και να ήθελε, δεν μπόρεσε
. Η Λαμία κατέβηκε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με πολλά προβλήματα λόγω απουσιών. Είχε την ατυχία να μείνει πίσω στο σκορ με το… καλημέρα, ενώ «έχασε» και τον Τάιρον νωρίς. Βάλτε και την ορμή του αντιπάλου και έχετε την πλήρη εξήγηση της παθητικής συνολικά εικόνας της, με εξαίρεση ένα διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο. Καθώς μόνο ο Αραμπούλι μπόρεσε και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x