Stoiximan Super League

ΟΦΗ-Κηφισιά: Ψάχνουν γιατρειά στο ντεμπούτο του Μπράτσου οι νεοφώτιστοι

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί την Κηφισιά στις 16:00, με τους νεοφώτιστους να έχουν για πρώτη φορά στον πάγκο τον Κώστα Μπράτσο και να ψάχνουν διπλό παραμονής.

Με άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανοίγει το κυριακάτικο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, καθώς ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κηφισιά στις 16:00 (Cosmote Sport 2 & bwinΣΠΟΡ FM 94,6).

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, όπου υπέστησαν δύο ήττες και έμειναν εκτός θεσμού με συνολικό σκορ 5-2. Μεσολάβησε των δύο αγώνων με τους Αγρινιώτες, το εκτός έδρας 3-1 από την ΑΕΚ.

Με τη διαφορά από την τελευταία δυάδα να είναι οκτώ βαθμοί, η ομάδα του Πέπε Μελ ψάχνει τον συνδυασμό επιστροφής στις νίκες με αύξηση της εν λόγω διαφοράς, προκειμένου να ξεμπερδέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την παραμονή.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη θα έχουν για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου τον Κώστα Μπράτσο, που αντικατέστησε τον Ντέιβιντ Νίλσεν μετά την ήττα από τον Άρη.

Η Κηφισιά έχει συμπληρώσει επτά ματς χωρίς νίκη και εξακολουθεί να μοιράζεται τον πάτο της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ανάγκη για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα να είναι μεγάλη.

Στα αγωνιστικά, ο Μελ δεν έχει διαθέσιμους τους τιμωρημένους Αμπάντα και Γκλάζερ, ενώ από την άλλη, ο Μπράτσος πορεύεται χωρίς τον τιμωρημένο Μασούρα και τους τραυματίες Παπασάββα, Πρίτσα, Κλωναρίδη και Σναϊντερλάν – συν τους Κωνσταντακόπουλο, Αντούνες. Μπήκαν, απεναντίας, στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες Τσανάτζια και Μενέντες, με τον δε Γιόβαντσιτς να μην υπολογίζεται ακόμα.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί τρεις φορές φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με απολογισμό μία νίκη του ΟΦΗ και δύο ισοπαλίες.



Οι αποστολές

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Λάρσον, Μαρινάκης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Βούρος, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Μπάκιτς, Αποστολάκης, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Αδαμάκης, Μπάκου, Μοσκέρα, Ισέκα, Φελίπε

Κηφισιά: Κρίστινσον, Νικοπολίδης, Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μποτία, Λαντρ, Παρράς, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια, Νίνης, Ίλιεφ, Σολόα, Οζέγκοβιτς, Τετέι, Μενέντες, Κρισιούμα, Μπιφουμά, Αντερέγκεν

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΟΦΗ (Π. Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Θοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Ισέκα

Κηφισιά (Κ. Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα, Κρισιούμα, Ίλιεφ, Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς

Διαιτητής: Μανούχος
Βοηθοί: Βεργέτης, Αρμάκολας
4ος: Ματσούκας
VAR: Τσέτσιλας, Πετρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x