Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Αφιέρωμα του βραζιλιάνικου «ESPN» στον Γκουστάβο Σκάρπα!

Η βραζιλιάνικη έκδοση του «ESPN» έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα στον Γκουστάβο Σκάρπα και στο ξεκίνημά του στη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα έπιασε λιμάνι τον περασμένο Ιούλιο, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να έρχεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στην πατρίδα του φαίνεται πάντως πως δεν ξεχνούν τον 29χρονο άσο, παρά το γεγονός πως έχει αποχωρήσει από την Παλμέιρας και το πρωτάθλημα της Βραζιλίας εδώ και περίπου εννέα μήνες, όταν τον περασμένο Γενάρη πήρε την απόφαση για πρώτη φορά στην καριέρα του να δοκιμάσει την τύχη του στη Γηραιά Ήπειρο.

Με αφορμή λοιπόν το αποψινό παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο την Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, το βραζιλιάνικο «ESPN» έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα στον έμπειρο μεσοεπιθετικό για τα έως τώρα πεπραγμένα του στους Πειραιώτες!

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο ενδιαφέρον και τελικώς στην απόκτησή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο δύσκολο εξάμηνο που πέρασε στο Νησί, αλλά και στον δανεισμό του στους «ερυθρόλευκους», παρά το γεγονός πως υπήρξαν και άλλοι «μνηστήρες» από την Βραζιλία.

Παράλληλα, κάνει και μια αποτίμηση της φετινής του παρουσίας στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως σε αυτές τις πρώτες πέντε συμμετοχές του σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έρχεται κυρίως από τον πάγκο, χωρίς πάντως να έχει πετύχει ακόμα το πρώτο του τέρμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x