Stoiximan Super League

Μαρσάρει για τη νέα σεζόν και ανεβάζει στροφές μεταγραφικά ο Ολυμπιακός

Πρώτο ραντεβού στου Ρέντη ενόψει της νέας σεζόν στον Ολυμπιακό, στον οποίο αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά. Πού έχουν ρίξει το βάρος οι Πειραιώτες.

Γεμίζει το Ρέντη με το βλέμμα στη νέα σεζόν. Πρώτη συγκέντρωση στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να είναι πλέον στο τιμόνι της ομάδας. Ωστόσο, δεν πρόκειται να φανούν δείγματα της δουλειάς και της φιλοσοφίας του Ισπανού τεχνικού, καθώς η παρουσία των ποδοσφαιριστών θα αφορά τις εργομετρικές εξετάσεις, οι οποίες θα γίνουν σε γκρουπ.

Από εκεί και πέρα αναμένονται εξελίξεις στον μεταγραφικό τομέα, με τους Κορδόν και Μαρτίνεθ να βρίσκονται σε συχνή επικοινωνία. Αυτό που παρατηρείται είναι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανεβάσει στροφές, με την αγορά της Ισπανίας, όπως αναμενόταν, να έχει την τιμητική της στο… σαφάρι που έχει ξεκινήσει.

Στο ρόστερ των Πειραιωτών θα γίνουν σημαντικές αλλαγές, καθώς θα υπάρξουν αρκετές προσθήκες, αλλά και αποχωρήσεις, ενώ τη δεδομένη στιγμή προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός κεντρικού χαφ. Για τον κεντρικό αμυντικό υπάρχουν δύο ονόματα που παραμένουν στο προσκήνιο και τους οποίους ξέρει καλά ο 42χρονος κόουτς. Ο Καμπρέρα και ο Μόντες της Εσπανιόλ, ενώ για τα χαφ ο Βινίσιους και ο Ντάρντερ έχουν βγει στον αφρό εδώ και λίγες ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x