Κώστας Νικολακόπουλος

Το 10άρι που κέρδισε τις εντυπώσεις στο ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό Β'

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τα παιδιά που προωθήθηκαν από την Κ19 στον Ολυμπιακό Β.

· Το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, στα Χανιά, φάνηκε να μην έχει κανένα ενδιαφέρον, με την ομάδα του Ιμπαγάσα όχι απλά να χάνει, αλλά να τρώει τέσσερα γκολ (2-4) από τους Κρητικούς, μετά από ένα ωραίο σερί εννιά αγωνιστικών με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες.

· Απέκτησε ενδιαφέρον στο β' ημίχρονο, όταν μπήκαν αλλαγή δύο παιδιά της πρωταθλήτριας Κ19, παίζοντας για πρώτη φορά στον Ολυμπιακό Β. Ο πλέι μέικερ Παπακανέλλος μπήκε στο ημίχρονο και ο επιθετικός Χαραλαμπόγλου στο 71' -προς το τέλος έπαιξε και ένα ακόμη ταλέντο της Κ19, ο μέσος Σταυρόπουλος (και αυτός 18άρης), που είχε κάνει το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό Β πριν λίγο καιρό, αγωνιζόμενος ξανά αλλαγή προς το τέλος του αγώνα στο Αιγάλεω.

· Τα πολλά χαμόγελα για τον Μανιάτη και τον Ιμπαγάσα ήρθαν από τον 18χρονο (11-8-2015) Παπακανέλλο, που δικαίωσε έστω μέσα σε 45 λεπτά τα όσα καλά ακούγονταν για αυτόν από την παρουσία του στην Κ19 αυτή τη διετία (36 παιχνίδια, εννιά γκολ, τέσσερις ασίστ). Ένα 10άρι με υψηλή τεχνική, ικανότητα στο ένας μ' ένα, ασίστ, καλά τελειώματα, έκρηξη στα πρώτα μέτρα.

· Ο Παπακανέλλος με τον Γιώργο Χαραμπόγλου (το φθινόπωρο θα γίνει 19) και τον Χαράλαμπο Κωστούλα (16) ήταν τα τρία πιο μεγάλα επιθετικά όπλα της Κ19 που πήρε με άνεση το φετινό πρωτάθλημα. Και οι τρεις πήραν το βάπτισμα του πυρός στον Ολυμπιακό Β και αναμένουν, πλέον, τις αποφάσεις των αρμόδιων του συλλόγου. Ήδη λέγεται ότι ο Κωστούλας έχει κερδίσει μία θέση στην αποστολή για την Αυστρία.

· Φαίνεται, πάντως, ότι ο Παπακανέλλος κέρδισε πολλές εντυπώσεις με την εικόνα του στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό Β, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Ας έχουμε, δε, γενικότερα, υπόψιν μας ότι ο Κορδόν έχει πολύ καλή συνεργασία με τον Ιμπαγάσα. Γνωρίζονται από τη Βιγιαρεάλ και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Κάνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x