Stoiximan Super League

Διήμερο… Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό

Σήμερα ή το αργότερο αναμένεται στην Αθήνα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, έπειτα από τις συνεχείς συζητήσεις που είχε το προηγούμενο διάστημα με τον Κορδόν που θα το παραδώσει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Στο τέλος του φαίνεται πως φτάνει το… σίριαλ του προπονητή στον Ολυμπιακό.

Όπως ενημέρωσε και χθες το βράδυ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, απομένουν τα διαδικαστικά για να κλείσει οριστικά το θέμα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Αθήνα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.



Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται σήμερα ή το αργότερο αύριο στην Ελλάδα και με την άφιξή του θα τρέξουν τα μεταγραφικά ζητήματα, αφού ο Αντόνιο Κορδόν έχει καταρτίσει μία σειρά από λίστες από παίκτες στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ομάδα (όπως του επιθετικού, του κεντρικού χαφ αλλά και του στόπερ).

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου έχει εξηγήσει τα πάντα στον 42χρονο προπονητή, ο οποίος - σύμφωνα με το «Φως των Σπορ» - θα φτάσει σήμερα στην Ελλάδα και να αναλάβει την ομάδα, με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ και μία καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x