Stoiximan Super League

Εμβιλά και Μπα κρίνουν την 11άδα του Ολυμπιακού - Έθιξε τον εγωισμό των παικτών ο Ανιγκό

Εμβιλά και Μπα προπονήθηκαν αλλά δεν είναι ακόμη βέβαια η συμμετοχή τους, που θα κριθεί από την αγωνιστική ετοιμότητα.

Από τους Εμβιλά και Μπα θα κριθεί η 11άδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του με την ΑΕΚ. Οι δύο τους γυμνάστηκαν χθες κανονικά στην προπόνηση της ομάδας, σίγουρα κάτι θετικό, αλλά όμως όχι και ένα γεγονός που καθιστά βέβαια την συμμετοχή τους στον αγώνα.

Ο Ανιγκό θα πρέπει να περιμένει τις επόμενες προπονήσεις, δηλαδή τη σημερινή και την αυριανή για να έχει ξεκάθαρη εικόνα για την αγωνιστική τους ετοιμότητα και ανάλογα να αποφασίσει και εάν θα μπορέσει να τους έχει στην 11άδα του ματς.

Εάν είναι έτοιμοι θα είναι και βασικοί. Εάν όχι, ο Ανιγκό θα πρέπει να αναζητήσει άλλες λύσεις, όπως στον Παπασταθόπουλο, και τον Σαμασέκου.

Την ίδια στιγμή, ακόμη παραμένει με ένα «ερωτηματικό» η επιλογή των παικτών για τα άκρα. Μασούρας και Μπίελ έχουν ισχυρή υποψηφιότητα για την 11άδα, ενώ εάν δούμε και τον Βαλμπουενά σε αυτή δεν θα πρέπει να ξαφνιαστούμε.

Όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες, τις επόμενες δύο προπονήσεις.

Χθες πάντως, ο Ανιγκό προσπάθησε να θίξει τον εγωισμό των παικτών του. Στις προπονήσεις τους ζητάει να έχουν ένταση στο ματς της Κυριακής, να πηγαίνουν πρώτοι στις διεκδικήσεις της μπάλας και με την εμφάνισή τους και το αποτέλεσμα να δείξουν ότι η τρίτη θέση στην βαθμολογία τους αδικεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x