Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος σε Ντέμη: «Το κυνήγι του 1-0 και μία εξήγηση για τα τρία 10άρια του Ολυμπιακού»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, όπως το μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην εκπομπή «Fairplay».

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική των playoffs της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Fair Play».

Αρχικά, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» ανέφερε: «Αναμένουμε τον Ολυμπιακό να επιχειρήσει να μπει δυνατά και να ανοίξει αυτός το σκορ, προκειμένου να ελέγξει μετά καλύτερα το ματς» και πρόσθεσε ότι:

«Δεν είναι και το πιο “ποδοσφαιρικό” να παίζεις με τρία 10άρια σ’ ένα ντέρμπι. Ίσως, όμως, πρέπει να κατανοήσουμε τον Ανιγκό ότι του λείπει ο Κανός, ότι ο Γκάρι δεν είναι στα καλά του, ο Μασούρας δεν έχει την σταθερότητα που είχε και ότι η μεταγραφή του Μπιτίκι δεν βγήκε. Οπότε να παίζεις χωρίς εξτρέμ δεν είναι παράλογο, αφού κυριαρχεί το σκεπτικό καλύτερα να μην παίξω με εξτρέμ και να παίξω με περιφερειακούς μεσοεπιθετικούς γύρω από τον σέντερ φορ, προκειμένου να τους αξιοποιήσω και να παίζουν τον ρόλο του εξτρέμ οι Ροντινέι και Ρέαμπτσιουκ».

Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Fair Play»:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x