Stoiximan Super League

El Mundo Deportivo: «Έχει κάνει κίνηση ο Ολυμπιακός για τον Καμπρέρα»

Η «Mundo Deportivo» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του Λεάντρο Καμπρέρα και επισημαίνει ότι δεν είναι εύκολη περίπτωση.

Στο φλερτ του Ολυμπιακού με τον Λεάντρο Καμπρέρα αναφέρεται η «Mundo Deportivo».

Το όνομα του Ουρουγουανού στόπερ βρίσκεται στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες σε ό,τι αφορά τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ενώ το θέμα του προπονητή αναμενόμενα είναι αυτό που «καίει» περισσότερο.

Η έγκυρη ισπανική εφημερίδα τονίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και εξηγεί τον λόγο που δεν είναι εύκολη περίπτωση.

«Το όνομα του Λεάντρο Καμπρέρα βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες ομάδων από την Ισπανία, την Τουρκία, το Μεξικό, τη Βραζιλία και την Ελλάδα. Με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει ήδη κίνηση για την απόκτησή του. Ο Αντόνιο Κορδόν, ο νέος αθλητικός διευθυντής του πειραϊκού συλλόγου, θέλει τον Καμπρέρα για την άμυνα, όμως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Και αυτό, διότι η Εσπανιόλ δεν έχει αθλητικό διευθυντή, μετά την απόλυση του Ντομίνγκο Κατόιρα. Ο αντικαταστάτης του ακόμα δεν έχει βρεθεί. Αυτό σημαίνει, ότι οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου, αλλά και οι παράγοντες των υπόλοιπων ομάδων που θέλουν ποδοσφαιριστές της Εσπανιόλ, θα πρέπει να είναι υπομονετικοί», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x