• Είχα ξεκαθαρίσει σε ανύποπτο χρόνο ότι ο Ραντζέλοβιτς ήταν δανεικός, κι ότι ήταν λάθος του transfermarkt που τον είχε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στην Ουράλ.

• Σήμερα ο σύλλογος από την Αγία Αικατερίνη ανακοίνωσε ουσιαστικά τη λήξη του δανεισμού του και την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκει έως το καλοκαίρι του 2024. Και το ερώτημα είναι, τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Σέρβο εξτρέμ, που μετά από δύο δανεισμούς σε Ισπανία και Ρωσία το καλοκαίρι μπαίνει στα 26 χρόνια του.

• Κατ' αρχάς, τόσο στην Λεγκανές, όσο και στην Ουράλ, ο Ραντζέλοβιτς έκανε περίπου το ίδιο πράγμα! Έπαιξε πολύ και στις δύο ομάδες και είχε ένα πολύ καλό διάστημα και στις δύο ομάδες! Δεν είχε όμως διάρκεια.

Πέρυσι στη Λεγκανές έκανε 37 παιχνίδια, με πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ στη Β΄ κατηγορία Ισπανίας. Είχε ένα δίμηνο, από τις αρχές Νοέμβρη έως τις αρχές Γενάρη, που πραγματικά εντυπωσίασε, με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ! Σε όλη την υπόλοιπη σεζόν όμως είχε ένα γκολ και μία ασίστ.

Φέτος στην Ουράλ έκανε 39 παιχνίδια, με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ. Όλα τα έκανε μέσα σε ενάμιση μήνα, από αρχές Οκτώβρη έως μέσα Νοέμβρη, όπου κι εδώ πραγματικά εντυπωσίασε. Σε όλη την υπόλοιπη σεζόν, όμως, δεν είχε ούτε γκολ, ούτε ασίστ.

• Αυτή η έλλειψη σταθερότητας είναι που λείπει από τον Λάζαρ και δεν τον αφήνει να κάνει το παραπάνω βήμα. Το ίδιο δηλαδή που είχαμε παρατηρήσει κι από την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό, που ήταν κι η καλύτερη, με έξι γκολ και δύο ασίστ σε 31 παιχνίδια. Τότε, είχε κάνει τον Αύγουστο δύο γκολ και μία ασίστ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τον επόμενο Ιούλιο (με παράταση της σεζόν λόγω κορονοϊού) είχε κάνει άλλα δύο γκολ στο φινάλε του πρωταθλήματος. Ολοκληρώνοντας τη σεζόν με το μοναδικό γκολ στον τελικό του Κυπέλλου, το 1-0 με την ΑΕΚ στο Βόλο. Τότε, είχε εντυπωσιάσει στην αρχή και στο τέλος-και σε όλη την υπόλοιπη σεζόν είχε ένα γκολ και μία ασίστ.



• Η λογική λέει ότι μετά από δύο σεζόν και σχεδόν 40 παιχνίδια στο εξωτερικό ο δεξιοπόδαρος Σέρβος θα έχει αρχίσει να ωριμάζει. Στην Ισπανία έπαιξε κόντρα σε ομάδες όπως οι Εϊμπάρ, Βαγιαδολίδ, Μάλαγα, Ουέσκα, Οβιέδο, Λας Πάλμας, Χιχόν, Σαραγόσα, Τενερίφη, Αλμερία, που παίζουν πολύ συχνά στην Α' Ισπανίας. Και στη Ρωσία αντιμετώπισε αντιπάλους όπως οι Ζενίτ, Σπαρτάκ, Λοκομοτίβ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κρασνοντάρ, Ντινάμο Μόσχας. Δεν είναι ομάδες της πλάκας όλες αυτές.

Θα μπορούσε να ποντάρει πάνω του ο Ολυμπιακός; Σίγουρα υπάρχουν ερωτηματικά. Και δεν είναι στα υπέρ του ότι στο ξεκίνημα και των δύο σεζόν που πήγε δανεικός ήταν στον Ολυμπιακό, πήρε παιχνίδια και δεν ανταποκρίθηκε, κρίνοντας από το ότι παραχωρήθηκε. Πέρυσι είχε παίξει στα δύο προκριματικά ματς με τη Νέφτσι και φέτος έπαιξε και στα τέσσερα προκριματικά με την Σλόβαν και τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, βασικός μάλιστα στα τέσσερα από τα έξι ματς. Ο Κορμπεράν εκτίμησε την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητα του, όμως όταν αποφασίστηκε να γίνουν οι εξτρά μεταγραφές τον Σεπτέμβριο, ο Ραντζέλοβιτς δόθηκε δανεικός.

• Βέβαια, ο Μπόουλερ που πήρε τη θέση του ήταν σαν να μην υπήρχε και έκανε μόλις εφτά παιχνίδια με μηδέν γκολ και μηδέν ασίστ, ενώ ο Σέρβος στις τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος είχε ένα γκολ κι ένα κερδισμένο πέναλτι, αλλά τέλος πάντων…Το θέμα είναι να αξιολογηθεί κι αυτός ο παίκτης από τον Κορδόν, το επιτελείο του κι από το νέο προπονητή, ώστε να αποφευχθούν λανθασμένες κινήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x