Stoiximan Super League

Ξέσπασμα Καρβαλιάλ: «Προσπάθησαν να μας γ@@@@@, αλλά δείξατε πως είστε ποδοσφαιριστές με αρχ@@@@»

Ξέσπασμα του Κάρλος Καρβαλιάλ στα αποδυτήρια μετά το ματς του Ολυμπιακου με την Κηφισιά με… αποθεωτικά λόγια για τους παίκτες του.

Έκρηξη του Κάρλος Καρβαλιάλ στα αποδυτήρια του «Μιχάλης Κρητικόπουλος» μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Κηφισιά. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων γεμάτος ένταση από τα όσα έγιναν στο ματς μίλησε στους παίκτες του με επικροτώντας την συμπεριφορά τους στον αγωνιστικό χώρο και την μεγάλη τους προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης.

«Είμαι 58 χρονών. Δεν έχω μιλήσει ποτέ σε ομάδα μου αμέσως μετά από αγώνα. Θα το κάνω σήμερα. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω όσα συμβαίνουν. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό που έγινε σήμερα. Δείξατε πως είστε ποδοσφαιριστές με αρχ@#@#, ότι είμαστε ομάδα με αρχ@#@#. Ο καθένας από εσάς έδειξε σήμερα τι άνδρας είναι. Σήμερα προσπάθησαν να μας γαμ#$@$#, αλλά όλοι εσείς, τους δείξατε ποιοι είστε. Δείξατε ότι δεν τα παρατάτε ποτέ».

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνέχισε στην ομιλία του…

«Έτσι θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Είμαστε μόνοι μας. Ολοι προσπαθούν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό. Να μην περιμένουμε τίποτε από αυτούς. Βλέπουμε όλοι τι γίνεται με τους διαιτητές. Τι κάνουν. Εμείς πρέπει να μην διαμαρτυρόμαστε, να συνεχίζουμε να παίζουμε ό,τι κι αν μας κάνουν, γιατί αυτό θέλουν. Να μας εξοργίσουν, να χάσουμε το μυαλό μας, να αντιδρούμε. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας λυγίσουν, αλλά μου δείξατε τι ομάδα είστε. Σήμερα τους δείξατε ότι έχετε αρχ@#@# σαν ομάδα, σαν παίκτες και ότι είστε σπουδαίες προσωπικότητες», τόνισε και κατέληξε…

«Συγχαρητήρια σε όλους. Πάμε να δείξουμε σε όλους και στα επόμενα παιχνίδια ότι δεν θα τα παρατήσουμε ό,τι κι αν κάνουν. Είμαι περήφανός για τους άνδρες που έχω μπροστά μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x