Κώστας Νικολακόπουλος

Έτοιμος να έρθει ο Κάρμο, αλλά η Πόρτο για να τον δώσει στον Ολυμπιακό, θέλει να πάρει πρώτα άλλον στόπερ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τη μεταγραφή του Κάρμο στον Ολυμπιακό.

• Με τον Ολυμπιακό να τηρεί σιγή ιχθύος, ας δούμε τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία για τον Νταβίντ Κάρμο και τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Πρώτον, ο 24χρονος πανύψηλος κεντρικός αμυντικός είναι με τη βαλίτσα στο χέρι για να έρθει στην Ελλάδα, να περάσει ιατρικά και να υπογράψει στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι, όπως ο ίδιος έχει συμφωνήσει. Περιμένει όμως την άδεια της Πόρτο, που μέχρι αυτή την στιγμή δεν του την δίνει.

Δεύτερον, η Πόρτο προς το παρόν δεν αφήνει τον Κάρμο να έρθει, γιατί θέλει να πάρει πρώτα έναν άλλο στόπερ, όπως έχει ζητήσει ο προπονητής της, ο Κονσεϊσάο, αφού λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Μαρκάνο (νοκ άουτ ως το τέλος της σεζόν) έχει μείνει με τρεις, τον 40χρονο Πέπε, τον Φάμπιο Καρντόσο και τον Ζε Πέδρο. Κι ενώ ήταν χθες βράδυ να κλείσει κάποιον (και παράλληλα να προχωρούσε του Κάρμο), χάλασε η μεταγραφή του.

Τρίτον, μπορεί ο Κονσεϊσάο να έχει υποβιβάσει αυτό τον καιρό τον Κάρμο στην Πόρτο Β, αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να τον πάρει πάλι πίσω στην πρώτη ομάδα, εάν π.χ. τραυματιστεί κάποιος από τους τρεις στόπερ. Δηλαδή, με τον Κάρμο έχει μία λύση.

Τέταρτον, ο παίκτης που είχε-έχει πρώτο στη λίστα της η Πόρτο είναι ο Τσαγκλάρ Σογιουντσού, ο Τούρκος διεθνής της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος όμως φαίνεται να προτιμάει να υπογράψει στην Φενέρμπαχτσε. Εναλλακτική επιλογή της Πόρτο είναι κάποιος παίκτης από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, με πρώτον τον Κιαλόνγκα Γκασπάρ της Εστρέλα Αμαδόρα.

Πέμπτον, η Πόρτο τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό σε όλα (για ενοίκιο, οψιόν αγοράς κλπ) αναφορικά με την παραχώρηση του Κάρμο με τη φόρμουλα του δανεισμού ως το καλοκαίρι, αλλά θέλει πρώτα να καλύψει τα νώτα της παίρνοντας άλλον στόπερ. Κάτι που μπορεί να γίνει και σήμερα, αλλά μπορεί και να της πάρει κάποιο χρόνο.

Έκτον, ο Ολυμπιακός βιάζεται να κλείσει τον Κάρμο. Κατά βάση τον ήθελε εδώ …χθες. Οπότε, πρέπει να αποφασίσει αν θα περιμένει τις εξελίξεις με τον στόπερ που θέλει η Πόρτο η, να κινηθεί για άλλον παίκτη. Να θυμίσω ότι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Σαν Λορέντσο για τον Γκαστόν Ερνάντες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x