Stoiximan Super League

Οι 11 του Μαρτίνς: Βασικός ο Αβραάμ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς επαναφέρει όπως αναμενόταν τους βασικούς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, διατηρώντας, ωστόσο, στην 11άδα του Ολυμπιακού σε σχέση με το «Κλ. Βικελίδης» τον Αβραάμ Παπαδόπουλο!

Σε διάταξη 4-3-3 «κατεβάζει» τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (21:00) για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League. Ο Πορτογάλος τεχνικός επαναφέρει, φυσικά, τους βασικούς σε σχέση με το ματς της Κυριακής στο «Κλ. Βικελίδης», διατηρεί, ωστόσο, στην 11άδα τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Άρη.

Από εκεί και πέρα, στο πλευρό του 37χρονου στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον Βατσλίκ μπροστά από τα δοκάρια και τους Λαλά, Ρέαμπτσιουκ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Εμβιλά και Μαντί, με τους Ρόνι Λόπες, Αγκιμπού Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η 11άδα: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μάντι Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ρόνι Λόπες, Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x