Stoiximan Super League

Θέλει και Αγκιμπού Καμαρά από Ολυμπιακό η Σταντάρ Λιέγης!

Η Σταντάρ Λιέγης ζήτησε δανεικό μετά τον Ζίνκερναγκελ και τον Αγκιμπού Καμαρά, ενώ στην Τουρκία αναφέρουν ότι η Κόνιασπορ θέλει πίσω τον Χασάν, με τον παίκτη να προτιμά Αλ Αχλί!

Μετά τον Φίλιπ Ζίνκερναγκελ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Βέλγιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στη Σταντάρ Λιέγης, οι Βέλγοι ζήτησαν από τους «ερυθρόλευκους» και τον Αγκιμπού Καμαρά!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε την πληροφορία στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, υπενθυμίζοντας, παράλληλα, ότι ο παίκτης αυτήν τη στιγμή είναι 7ος στην ιεραρχία των ξένων, ενώ βρίσκεται και εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Αναφέρθηκε, δε και στο θέμα του Χασάν, για τον οποίο η εξέλιξη είναι ότι η Κόνιασπορ θέλει να τον πάρει ξανά -εκεί αγωνίστηκε πέρυσι με τη μορφή δανεισμού- αλλά ο ίδιος φαίνεται πως προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Αχλί. Στην Αίγυπτο, συγκεκριμένα, γράφουν πως έχει στα χέρια του μια σημαντική πρόταση από τη συγκεκριμένη ομάδα.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε πως ο Χασάν έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με τους Πειραιώτες. Όσο για την Αλ Αχλί, πέρυσι υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και ο σταρ-βασικός επιθετικός της ομάδας, Ομάρ Αλ Σομάχ, θέλει να αποχωρήσει.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x