Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Μετά τον Ζίνκερναγκελ, θα φύγει και ο Χασάν από τον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την μαγική υποδοχή του Μαρσέλο και την είδηση πως παραχωρείται ως δανεικός ο Ζίνκερναγκελ στη Σταντάρ Λιέγης, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια του Ολυμπιακού να πάρει έναν αμυντικό χαφ, με τον Μπακαγιόκο να είναι ο ιδανικός, στο πλάνο του συλλόγου, στόχος», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε.

«Την ίδια στιγμή, στον Ολυμπιακό επιχειρούν να αδειάσουν το ρόστερ, το οποίο είναι υπερβολικά μεγάλο, όπως αναδείξαμε και στο σάιτ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ήδη έχουν φύγει ως δανεικοί δέκα παίκτες και έχουν παραχωρηθεί κάποιοι άλλοι. Είχε 50 παίκτες ο Ολυμπιακός, τώρα είναι 37, κάτω και από αυτό το πρίσμα με αυτή τη λογική πάει ως δανεικός στη Σταντάρ ο Ζίνκερναγκελ.

Μην ξεχνάμε ότι είχε έρθει με άλλον προπονητή και, παρότι πήρε χρόνο με τον Κορμπεράν, δεν πήγε καλά και έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Ακόμη ήρθε ο Μπιέλ, επέστρεψε ο Φορτούνης, υπάρχει ο Βαλμπουενά, ο Χουάνγκ παίζει με την ίδια ευκολία στη θέση 8 και 10. Και ο Χασάν θα φύγει για ομάδα από τον αραβικό κόλπ. Ο Ζίνκερναγκελ είναι ήδη στο Βέλγιο για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x