Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει την ομάδα να πάει σε σφαγή στα playoffs»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε σε δύο σημεία από τη σύσκεψη κορυφής στην ΕΠΟ, που δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για σοβαρές και πρωτόγνωρες αντιδράσεις.

Η σημερινή (27/03) σύσκεψη κορυφής στην ΕΠΟ μονοπωλεί, φυσικά, το ενδιαφέρον στο ελληνικό ποδόσφαιρο και άπαντες περιμένουν την επόμενη ημέρα, με δεδομένο ότι δεν υπήρξε η παραμικρή συμφωνία. Στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, αισθάνονται δικαιωμένοι μετά τη συνάντηση με τους Μπένετ-Μπαλτάκο σχετικά με το θέμα της συμμετοχής του Σταύρου Μάνταλου στους ορισμούς διαιτητών, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέμεινε η ΕΠΟ να ζητήσει elite ή πρώτης κατηγορίας ρέφερι από τα έξι κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία Ολλανδία).

Υπάρχουν, ωστόσο, και δύο σημεία από τη συνάντηση, που δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι για σοβαρές και πρωτόγνωρες αντιδράσεις! Σε αυτά τα σημεία στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, που φανερώνουν ακριβώς αυτές τις διαθέσεις, τις προθέσεις και ενδεχομένως τις αποφάσεις, που μπορεί να έχει πάρει ο σύλλογος.

Το πρώτο σημείο είναι όταν ο Μαρινάκης είπε στον Μπένετ ότι «αν δεν έρθουν ελίτ και διαιτητές πρώτης κατηγορίας από τοπ πρωταθλήματα, εμείς δεν θα αφήσουμε την ομάδα να πάει σε σφαγή. Αρκετά έχει αλλοιωθεί το πρωτάθλημα».

Και το δεύτερο ήταν η ατάκα του για τον Νταμπάνοβιτς, καθώς είπε στον Άγγλο αρχιδιαιτητή: «Και ο Νταμπάνοβιτς πρώτη κατηγορία είναι. Έτσι θέλετε να πάει το πρωτάθλημα; Πιστεύετε ότι θα τελειώσει;».

Αμφότερα, λοιπόν, φανερώνουν τις αιχμές του Ολυμπιακού σοβαρές και πρωτόγνωρες αντιδράσεις, προκειμένου, τόνισε ο Νικολακόπουλος, «να μην επαναληφθούν διαιτησίες, που είχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όπως για παράδειγμα στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x