Stoiximan Super League

Οργή Κοντονή για τις επιθέσεις σε δημοσιογράφους

Καμία ανοχή σε νέα κρούσματα επιθέσεων σε δημοσιογράφους -παρουσία μάλιστα στελεχών ΠΑΕ- δεν θα δείξει η κυβέρνηση. Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Σταύρος Κοντονής παρουσία και των εκπροσώπων του Ολυμπιακού

Ένα ακόμα σοβαρό ζήτημα που απασχολεί τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου έθιξε ο Σταύρος Κοντονής στη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Μποροβήλο και τους εκπροσώπους των ΠΑΕ που αγωνίζονται στην Ευρώπη.

Πέρα των θεμάτων που σχετίζονται με τον αθλητικό νόμο και την εφαρμογή του σε όλους τους τομείς, ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στα κρούσματα επιθέσεων σε δημοσιογράφους.

Με αφορμή λοιπόν το τελευταίο περιστατικό με θύμα τον Θανάση Ασπρούλια, ο κ. Κοντονής χαρακτήρισε αδιανόητο να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα. Παρουσία, δε, των Βρέντζου και Γιαννίκου, τόνισε ότι είναι ακόμα πιο ανεπίτρεπτο να συμβαίνουν παρουσία στελεχών ΠΑΕ κι εκείνα να μην κάνουν τίποτα για να τα εμποδίσουν.

Δεν δίστασε μάλιστα να σημειώσει ότι τέτοια στάση θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμα και ηθική αυτουργία, με τους εκπροσώπους των «ερυθρόλευκων» από την πλευρά τους να εύχονται να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Όσον αφορά στο κεντρικό θέμα της συζήτησης -που δεν ήταν άλλο από τη συμμόρφωση των ποδοσφαιρικών οργάνων με τις επιταγές του νέου νόμου- τόσο ο Μποροβήλος, όσο και οι εκπρόσωποι των ομάδων έδειξαν διάθεση συνεργασίας. Άλλωστε τους τονίστηκε από τον Κοντονή ότι σε περίπτωση που η ΕΠΟ δεν κάνει τα προβλεπόμενα, εκείνοι θα υποστούν τις συνέπειες τυχόν αποκλεισμού από την Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x