Stoiximan Super League

Παίρνει εξιτήριο ο Ολαϊτάν

Σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο ο Μάικλ Ολαϊτάν, με τους θεράποντες γιατρούς να εμφανίζονται καθησυχαστικοί για την κατάσταση του Νιγηριανού επιθετικού.

Τίποτα το ανησυχητικό δεν εμπνέει η κατάσταση του Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Ο Νιγηριανός επιθετικός αναμένεται να πάρει άμεσα εξιτήριο από το νοσοκομείο που μεταφέρθηκε μετά το συγκεκριμένο συμβάν.

Συγκεκριμένα, είναι θέμα ημερών να επιστρέψει ο 22χρονος στου Ρέντη, αφού σήμερα ή το αργότερο αύριο θα βγει από το νοσοκομείο.

Ωστόσο, δεν θα επιστρέψει αμέσως στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών και η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους εξαρτάται από τα ευρήματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε από την Κυριακή το απόγευμα.

Όπως λένε και οι γιατροί, η καρδιά του Ολαϊτάν δουλεύει ρολόι και η κατάρρευσή του οφείλεται σε μία ίωση που δεν είχε καταλάβει και την υπερπροσπάθειά του στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, η ίωση που πέρασε ο Αφρικανός άσος ήταν η «ελαφριά» και όχι εκείνη που έχει αφαιρέσει τη ζωή σε περισσότερους από 70 ανθρώπους στην Ελλάδα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x