Stoiximan Super League

Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός: Καίγονται για βαθμούς οι Αγρινιώτες κόντρα στα άνετα «λιοντάρια»

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο (20:00) στην πρεμιέρα των playouts της Stoiximan Super League.

Με κρίσιμο παιχνίδι στο Αγρίνιο ξεκινούν τα playouts της Stoiximan Super League! Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (20:00, Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και live ενημέρωση από sport-fm.gr) στην πρεμιέρα της διαδικασίας, από την οποία δύο ομάδες δεν θα καταφέρουν να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία θα υποβιβαστούν στη Super League 2.

Αρχικά, στο βαθμολογικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που καίγονται περισσότερο για βαθμούς. Είναι στην έκτη θέση της κατάταξης των playouts, μία ψηλότερα από την επικίνδυνη ζώνη, με 20 βαθμούς, στο +1 από τον Βόλο και στο +2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη, οι Σερραίοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, καθώς είναι στην τρίτη θέση της σχετικής βαθμολογίας με 27 βαθμούς και στο +8 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Κηφισιά. Έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, ισοφάρισε στην επανάληψη, όμως, δέχτηκε γκολ άμεσα και εν τέλει πήρε τον βαθμό με το τέρμα του Μλάντεν. Παράλληλα, ο Παναιτωλικός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έμεινε εκτός τελικού, σε ένα ματς που δεν κατάφερε να φτιάξει πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει και στη μοναδική, πολύ καλή, με τον Μπρούνο Ντουάρτε στο 86ο λεπτό η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Γιάννης Πετράκης θα έχει στη διάθεσή του τον Μιχάλη Μπακάκη, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Μπαμπόκ.

Από την άλλη, όμως, ο Έλληνας τεχνικός έχει να διαχειριστεί και αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, εκτός είναι οι τιμωρημένοι, Πέρεθ, Πέδρο, Χατζηθεοδωρίδης, αλλά και οι μακροχρόνιοι τραυματίες, Μπαλντασάρα και Στεργιάκης.

Αναλυτικά, οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή: Καπίνο, Μπακάκης, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Μπαμπόκ, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πανσερραϊκός, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική διάρκεια, επικρατώντας εντός έδρας 2-1 του Αστέρα Τρίπολης. Προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με πέναλτι του Ουάρντα, αλλά δέχτηκε άμεσα την ισοφάριση με τον Καλτσά. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σερραίοι εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή του Γιαμπλόνσκι και σκόραραν το γκολ της νίκης, πάλι, με τον Ουάρντα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του σημερινού ματς, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία, Θυμιάνη, ενώ ο Πεταυράκης είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του μετά την κίτρινη κάρτα  που δέχτηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο ομάδες στον πρώτο γύρο στις Σέρρες ήρθαν ισόπαλες 1-1, ενώ στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός είχε πάρει τη νίκη με 3-2.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες - Μλάντεν, Ντουάρτε, Ταμπίτζε - Μαυρίας, Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες, Φ. Ντουάρτε - Καρέλης, Σενγκέλια.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν - Ντανκερλούι, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης - Ουεντραόγκο, Στάικος - Τόμας, Ουάρντα, Πηλέας - Άλεξιτς.

Διαιτητής: Τζήλος
Βοηθοί: Κωνσταντίνου, Κολλιάκος
4ος: Κατοίκος
VAR: Παπαδόπουλος, Μωυσιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x