Stoiximan Super League

Παναιτωλικός: Τιμά τον Γιώργο Θεοδωρίδη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

Την προσφορά του Γιώργου Θεοδωρίδη στον σύλλογο, αναμένεται να τιμήσει η ΠΑΕ Παναιτωλικός στην αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, την Κυριακή (25/2).

Tιμά τον Γιώργο Θεοδωρίδη η ΠΑΕ Παναιτωλικός!

Η ομάδα του Αγρινίου, ανακοίνωσε ότι στην αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, θα τιμήσει την προσφορά του βετεράνου ποδοσφαιριστή του και σημερινού Team Manager της Κ19 του «δικεφάλου του βορρά» τον οποίο χαρακτήρισε ως το «μεγαλύτερο "δεκάρι" της σύγχρονης ιστορίας του».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ η ΠΑΕ Παναιτωλικός θα τιμήσει το μεγαλύτερο «10αρι» της σύγχρονης ιστορίας της, τον Γιώργο Θεοδωρίδη.

Ήταν ο ηγέτης της ομάδας μας στην πορεία της από τη Football League στη μεγάλη κατηγορία τη διετία 2009-2011, όταν σε δύο σεζόν κατέγραψε 62 συμμετοχές σημειώνοντας 25 γκολ και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε με τον Τίτορμο στο στήθος άλλες τρεις περιόδους, με 63 συμμετοχές και 8 γκολ – 5 ασίστ στη Super League. Ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη μεγάλη κατηγορία ως αρχηγός του Παναιτωλικού, έχοντας κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση όλων για την προσφορά, το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Συνολικά σε πρωταθλήματα και κύπελλο είχε 131 συμμετοχές και 34 γκολ, συμβάλλοντας με την παρουσία του στην αγωνιστική ανέλιξη και καθιέρωση του Παναιτωλικού στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου συνεχίζει την πορεία του.

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης έχει αγωνιστεί επίσης σε Άρη, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Εργοτέλη και ως ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού (με τον οποίο έχει τις περισσότερες συμμετοχές) είχε κληθεί και αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα το 2011. Τα τελευταία χρόνια είναι Team Manager στην Κ19 του ΠΑΟΚ.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x