Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός… Αστεράτος

Με μίνι-γιορτή θέλει να χαιρετήσει τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός. Στο τελευταίο ματς φέτος στη Λεωφόρο -και με την ψυχολογία στα ύψη λόγω Champions League και Εσιέν- οι «πράσινοι» φιλοξενούν τον Αστέρα

Φινάλε αντάξιο της άψογης παρουσίας του στα πλέι-οφ θα προσπαθήσει να κάνει στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος, οι «πράσινοι» δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αλλά έχουν λόγους να συνεχίσουν το απόλυτο στο μίνι πρωτάθλημα.

Αφενός για να χαιρετήσουν ιδανικά τον κόσμο που θα δώσει το «παρών» στο γήπεδο και θα βρίσκεται σε κατάσταση ευφορίας μετά την εξασφάλιση του Champions League και φυσικά τη μεταγραφή Εσιέν.

Αφετέρου για να σταθούν στο ύψος τους ως «ρυθμιστές» πλέον της δεύτερης θέσης. Διότι αν μη τι άλλο ο Αστέρας -που βρίσκεται πλέον σ’ αυτή- αναμφίβολα θα ποντάρει σε χαλαρότητα των «πράσινων» για να πάρει αποτέλεσμα.

Πάντως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί με αρκετές απουσίες σήμερα, καθώς (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) θα λείψουν οι Πέτριτς, Κλωναρίδης, Χουχούμης, Πράνιτς, Σίλντενφελντ και Μπούρμπος. Πολλά προβλήματα, όμως θα έχει και ο Αστέρας, καθώς θα παραταχθεί χωρίς τους Κουρμπέλη, Λούι, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Πάρα και Μπαράλες.


Η βαθμολογία των πλέι-οφ

1. Παναθηναϊκός 14 (9-0)
2. Αστέρας Τρίπολης 6 (1-4)
3. ΠΑΟΚ 4 (1-4)
4. Ατρόμητος 2 (1-3)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x