Stoiximan Super League

Αποβολή μέσω VAR για τον Ασεβέδο, πέναλτι και… 3-0 με Σπόραρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρήκε και τρίτο γκολ πριν το ημίχρονο κόντρα στον Ατρόμητο χάρη σε γκολ του Σπόραρ με πέναλτι, το οποίο ο Μανούχος έδειξε μετά από on field review.

Ξεχείλωσε το σκορ πριν το ημίχρονο ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο, βρίσκοντας τρίτο γκολ (3-0) με τρίτο διαφορετικό σκόρερ.

Ο Μανούχος αρχικά έδειξε «παίζετε» σε σπρώξιμο του Ασεβέδο πάνω στον Παλάσιος, αλλά ο Διαμαντόπουλος που βρίσκεται στο VAR τον κάλεσε να κάνει on field review για να δει το λάθος του, με τον πρώτο διαιτητή του αγώνα να το διορθώνει.

Αφού πρώτα έδειξε την άσπρη βούλα, στη συνέχεια απέβαλε τον στόπερ των φιλοξενούμενων, με τον Σπόραρ μετά την παραίνεση και των συμπαικτών του να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 3-0.



Νωρίτερα, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος στο 33ο λεπτό με υπέροχο διαγώνιο τελείωμα μετά την εξαιρετική προσπάθεια του Φίλιπ Τζούριτσιτς είχε γράψει το 2-0 για τους «πράσινους».




Το «τριφύλλι» υπενθυμίζουμε είχε μπει με τα... μπούνια στο παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Τζούριτσιτς μετά από πάρε-βάλε σέντρα του Μλαντένοβιτς.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x