Stoiximan Super League

«Φρεσκαρισμένη» η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, που ξεκινάει σε περίπου μια ώρα στην Μαγνησία…

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Βόλο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στην 11άδα του «τριφυλλιού» κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, προχωρώντας σε… φρεσκάρισμα.

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε πέντε αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που είχε επιλέξει για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, επαναφέροντας τους Κώτσιρα, Σάρλια, Μαντσίνι, Βέρμπιτς και Ιωαννίδη.

Οι «πράσινοι», λοιπόν, θα αγωνιστούν με σύστημα 4-2-3-1. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Σάρλια, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα. Τσέριν και Ρούμπεν θα παίξουν στον άξονα. Ο Παλάσιος στην δεξιά πλευρά, ο Βέρμπιτς στην αριστερή και ο Μαντσίνι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ιωαννίδη που είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x