Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Με Σάρλια, Ιωαννίδη και Βαγιαννίδη η ενδεκάδα με τον Ιωνικό

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αρχική 11άδα του Παναθηναϊκού στο ματς κόντρα στον Ιωνικό, που αρχίζει σε σχεδόν μία ώρα στη Νίκαια…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ιωνικό, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της φετινής Super League 1, στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης.

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στην 11άδα των «πράσινων» απέναντι στους Νικαιώτες.

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος τεχνικός των «πράσινων» επεφύλασσε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που είχε επιλέξει για το ματς Κυπέλλου απέναντι στον Βόλο. Ξεκινώντας τους Βαγιαννίδη και Ιωαννίδη, με τον Σπόραρ να μένει στον πάγκο λόγω κάποιων ενοχλήσεων που είχε μετά το εν λόγω παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Σάρλια, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα. Ρούμπεν, Τσέριν και Μπερνάρ θα παίξουν στον άξονα. Ο Βαγιαννίδης στην δεξιά πλευρά, ο Παλάσιος στην αριστερή και ο Ιωαννίδης στην στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x