Stoiximan Super League

Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Φικάι

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό πέραν της νίκης, ήταν και για έναν ακόμη λόγο ξεχωριστή, καθώς ο Έλτον Φικάι, πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύθηκε αλλά πήρε σημαντική νίκη, απέναντι στον Παναιτωλικό επικρατώντας με σκορ 2-1 στη Λεωφόρο, για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η συγκεκριμένη ωστόσο αναμέτρηση, δεν είναι «σημαδιακή» μόνο για τους «πράσινους»! Και αυτό γιατί στο 90ολεπτό της αναμέτρησης, ο Φατίχ Τερίμ, έριξε στο ματς τον Έλτον Φικάι!

Ο 18χρονος αμυντικός του «τριφυλλιού» μετά από την πρώτη του παρουσία στην αποστολή της ομάδας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πήρε το βάπτισμα του πυρός κόντρα στους Αγρινιώτες, πραγματοποιώντας το επαγγελματικό του ντεμπούτο, όταν και αντικατέστησε τον Χουάνκαρ.

Θυμίζουμε ότι ο Φικάι, ήταν από τους ποδοσφαιριστές που είχε ξεχωρίσει από τις πρώτες κιόλας ημέρες της έλευσης του στο Κορωπί ο Φατίχ Τερίμ, ενώ ήταν «παρών» και στην προετοιμασία της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι το Bad Erlach της Αυστρίας, όπου είχε αποσπάσει θετικά σχόλια και από τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x