Stoiximan Super League

Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2027 ο Νίκας

Στην απόκτηση του Γιώργου Νίκα, με τον οποίο υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, προχώρησε ο Παναθηναϊκός όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM o Tάσος Νικολογιάννης, ενώ ο παίκτης θα μείνει στον Λεβαδειακό φέτος.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα είναι από σήμερα (11/09) και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Γιώργος Νίκας, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης!

Με την «πράσινη» ΠΑΕ να προχωράει στην απόκτηση του 24χρονου κεντρικού χαφ από τον Λεβαδειακό, που θα τον κρατήσει ως δανεικό για τη φετινή σεζόν, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2027.

Πρόκειται για μια κίνηση με γνώμονα αφενός το μέλλον, όπως προκύπτει άλλωστε και από το γεγονός ότι ο Νίκας δεν θα ενσωματωθεί άμεσα στον Παναθηναϊκό.

Αφετέρου με στόχο την ενδυνάμωση του ελληνικού «κορμού» του «τριφυλλιού», με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να προσφέρει σε αρκετές θέσεις μάλιστα στην μεσαία γραμμή.

Με τον ρεπόρτερ του σταθμού να καταγράφει και τις ομοιότητες της περίπτωσης του Έλληνα μέσου με τον Φώτη Ιωαννίδη, που είχε επίσης αποκτηθεί από την ομάδα της Βοιωτίας.

Αλλά και να επισημαίνει την διάθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να ρίξουν βάρος και στην αξιοποίηση κάποιων παιδιών από την Ακαδημία, με την ένταξή τους στην πρώτη ομάδα.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x