Stoiximan Super League

Συνέχισαν με ατομικό Γεντβάι και Σένκεφελντ στον Παναθηναϊκό

Mε τον Τιν Γεντβάι και τον Μπαρτ Σένκεφελντ να ακολουθούν ξανά ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα των προπονήσεων του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Οι «πράσινοι» είχαν πρωινή προπόνηση την Πέμπτη στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο οποίο βρέθηκε και ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς προκειμένου να γνωρίσει τον Φατίχ Τερίμ και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του «τριφύλλι».

Το απουσιολόγιο παρέμεινε αμετάβλητο με τον Τούρκο τεχνικό να δουλεύει ξανά χωρίς τους διεθνείς Μπακασέτα, Ιωαννίδη, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν και Ακαϊντίν, την στιγμή που ο Μπαρτ Σένκεφελντ και ο Τιν Γεντβάι ακολούθησαν ξανά ατομικό πρόγραμμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Πρόγραμμα μιάμισης ώρας ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, συνέχισαν με άσκηση κυκλοφορίας μπάλας και άσκηση ένας εναντίον ενός σε μικρό χώρο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x