Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ξεκάθαρες αστοχίες στον σχεδιασμό του γηπέδου του Παναθηναϊκού - Ζητούμενο να γίνει έστω και με καθυστέρηση»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Νίκο Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για το γήπεδο και τι ανέφερε για την τεράστια κινητικότητα γύρω από το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στην εξέλιξη, που υπήρξε χθες (19/03) στο θέμα του γηπέδου, καθώς, θυμίζουμε, εγκρίθηκε από τον Δήμο Αθηναίων η υποβολή πρότασης του συνολικού προϋπολογισμού των 6.863.881,99 ευρώ για τις «χωματουργικές εργασίες για την απομάκρυνση πάσης φύσεως υλικών στο υπό κατασκευή γήπεδο ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην περιοχή Βοτανικού-Ελαιώνα του Δήμου Αθηναίων».

Κάτι, το οποίο, όπως τόνισε ο Αθανασίου, «θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Και νομίζω ότι είναι ένα ξεκάθαρο λάθος της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Για να δούμε λίγο και τη μεγάλη εικόνα, όταν υπήρχαν δηλώσεις ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο το 2024 και έχουμε σήμερα 20 Μαρτίου και ακόμη δεν έχουν μπει μπουλντόζες, καταλαβαίνουμε όλοι ότι κάτι δεν έχει πάει καλά, σε σχέση πάντα με τις αρχικές εξαγγελίες των πολιτικών αυτής της χώρας, για τους οποίους έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι από τα 10, που λένε, πρέπει να κρατάμε το ένα και αυτό και αν και εφόσον και βλέπουμε. Εδώ, όμως, που έχουμε φτάσει, το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό, που έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με αυτό το θέμα, είναι να γίνει το γήπεδο, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, η οποία είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρξει».

Και πρόσθεσε: «Τουλάχιστον έγινε κάτι. Διότι από την ημέρα, που άλλαξε η κατάσταση στον Δήμο, το έργο επί της ουσίας είχε βαλτώσει. Δεν είχε ασχοληθεί καθόλου στο τέλος της θητείας του ο προηγούμενος δήμαρχος και ο νέος δήμαρχος της Αθήνας έπρεπε πρώτα να ενημερωθεί, να δει όλη την εικόνα, τι δεν είχε πάει σωστά κτλ. Είναι σε ανοιχτή κόντρα ο Δούκας με τον Μπακογιάννη, κυρίως για αυτό το ζήτημα, δηλαδή για τον καθαρισμό της έκτασης του Βοτανικού. Έχουν γίνει ξεκάθαρες αστοχίες στον σχεδιασμό για το γήπεδο και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις υποσχέσεις, που αποδείχθηκαν εκτός τόπου και χρόνου. Περιμένουμε τώρα να εγκριθεί η πρόταση χρηματοδότησης από το υπουργείο και έπειτα θα πρέπει να εκδοθεί η κατασκευαστική άδεια».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε για το θέμα του γηπέδου, αλλά και τι ανέφερε για την τεράστια κινητικότητα γύρω από το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x