Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Σπουδαία προσθήκη ο Μαξίμοβιτς-Δείχνουν την αναβάθμιση του ρόστερ οι 9 διεθνείς»

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς και τη σημασία που έχουν οι εννιά διεθνείς για την ομάδα.

Πολύ σημαντική κίνηση για τον Παναθηναϊκό αποτελεί η δεδομένη συμφωνία με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Μαξίμοβιτς έχει υπογράψει και το επιβεβαίωσαν με τις δηλώσεις τους το Σαββατοκύριακο οι άνθρωποι της Χετάφε. Θα ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση να τον πάρει από τον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός, αλλά όταν ενημέρωσε τη Χετάφε για τη συμφωνία μαζί του ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας απάντησε με ‘γαλλικά’. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τη Χετάφε και θα είναι μια πολύ σπουδαία προσθήκη για τον Παναθηναϊκό, που θα τον αναβαθμίσει πολύ στο χώρο του κέντρου. Πιστεύω πως με την συγκεκριμένη μεταγραφή θα δούμε να καθιερώνεται περισσότερο ως στόπερ ο Αράο, που τα έχει πάει πολύ καλά σε αυτή τη θέση», ανέφερε.

Όσο για τους εννιά διεθνείς που θα απουσιάζουν από την επανέναρξη των προπονήσεων, σχολίασε: «Είναι καλό που ο Παναθηναϊκός έχει τόσους διεθνείς. Αυτό δείχνει την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ μετά από μια περίοδο που έψαχνες διεθνή παίκτη του Παναθηναϊκού με το τουφέκι. Όλα δείχνουν πως θα είναι στο Euro και οι τρεις Σλοβένοι που έχουν προκριθεί, ενώ διεκδικούν την πρόκριση οι Έλληνες και το παλεύουν οι Σέρβοι. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει μεγάλη εκπροσώπηση στο Euro».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x