Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν για τον Παναθηναϊκό - Ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να κριθεί το καλοκαίρι»

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το πιο κρίσιμο, όπως το χαρακτήρισε, παιχνίδι της σεζόν για τον Παναθηναϊκό, απόψε (20/12, 19:00), στον Βόλο με την ομώνυμη ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε (20/12, 19:00) να βγάλει αντίδραση κόντρα στον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό, μετά την οδυνηρή ήττα του από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που τσαλάκωσε την ψυχολογία της ομάδας και την έριξε από την κορυφή της Σούπερ Λίγκας.

Μεταφέροντας τα τελευταία νέα του «τριφυλλιού» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο, ο ρεπόρτερ της ομάδας, Τάσος Νικολογιάννης, έκανε λόγο για «το πιο κρίσιμο» παιχνίδι της σεζόν, διότι, όπως τόνισε, «μπορεί να το θυμόμαστε είτε πάει είτε δεν πάει καλά», καθώς στην πρώτη περίπτωση οι «πράσινοι» ενδέχεται να πάρουν τα πάνω τους, γυρνώντας τον διακόπτη, και στη δεύτερη να μπουν σε πολύ μεγάλη εσωστρέφεια.

«Έχει σημάνει συναγερμός, απαγορεύεται απαγορεύεται οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Θα είναι πολύ μεγάλη η ζημιά αν ο Παναθηναϊκός δεν κερδίσει στον Βόλο. Όχι τόσο βαθμολογία όσο ψυχολογικά. Στους παίκτες έχει μαζευτεί αμφιβολία, επειδή έχουν γίνει πολλά ατομικά λάθη, ''μήπως φάμε κάνα γκολ από το πουθενά'' και αυτό είναι ό,τι χειρότερο για μία ομάδα. Τις τελευταίες ημέρες έχουν μιλήσει πολύ με τον Γιοβάνοβιτς για να βρουν τι φταίει», υπογράμμισε ο Νικολογιάννης.

Συζητώντας, εξάλλου, με τους «Αντώνηδες» της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας για το ενδεχόμενο, αν στραβώσει το ματς, να τεθεί θέμα Γιοβάνοβιτς, υπενθύμισε ότι με τον Γιοβάνοβιτς ο Παναθηναϊκός έκανε τα τελευταία δύο χρόνια βήματα μπροστά και εξέφρασε την άποψη ότι ο προπονητής πρέπει να κριθεί το καλοκαίρι, σημειώνοντας: «Είναι υπερβολική αυτή η κουβέντα, ο Παναθηναϊκός έκανε με τον Ατρόμητο την πρώτη του γκέλα με μικρομεσαίο. Έκανε και τις ήττες στην Ευρώπη, αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν πρωτόγνωρη η φετινή συνθήκη με παιχνίδια Πέμπτη-Κυριακή, μετά από χρόνια».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x