Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ξέρουν στον Παναθηναϊκό τις δυσκολίες του ματς με τη Λαμία»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την έφεση του Παναθηναϊκού, τα όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά και την έναρξη της προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την έφεση της ΠΑΕ και τη συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου: «Κατατέθηκε η έφεση για να αλλάξει η αρχική απόφαση και να είναι παρών ο Παναθηναϊκός στο εφετείο. Είχαμε, επίσης, τη συνέντευξη Αλαφούζου στο Reuters, με την οποία ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός παίρνει θέση για όσα έγιναν στο ντέρμπι. ''Ο Ολυμπιακός είναι το κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου'', είπε μεταξύ άλλων και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Χουάνκαρ».

Για τη σημερινή προπόνηση: «Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Λαμία άρχισε σήμερα. Τα καλά νέα ήρθαν από τον Βιλένα. Έχει κάκωση, θα προπονηθεί φουλ την Πέμπτη και αν είναι καλά, θα είναι στην αποστολή. Απέφυγε τα χειρότερα και αυτό είναι καλό νέο. Απών ήταν ο Χουάνκαρ, που δεδομένα θα είναι νοκ άουτ με τη Λαμία και βλέπουμε. Ο Πάλμερ Μπράουν αναμένεται να είναι έτοιμος στα τέλη Νοεμβρίου. Η Λαμία είναι πολύ ανεβασμένη φέτος. Είναι ένα από τα πολύ δύσκολα παιχνίδια και το ξέρουν στον Παναθηναϊκό».

Για τα εισιτήρια με τη Ρεν: «Έχει βγει ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια με τη Ρεν. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από σήμερα έως αύριο στις 8 το βράδυ, λόγω της υψηλής ζήτησης. Πιστεύω ότι κυρίως θα εξυπηρετηθούν οι κάτοχοι διαρκείας. Θα δούμε το αν θα φτάσουν τελικά τα εισιτήρια. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού το συγκεκριμένο ταξίδι το έχει σημαδέψει από την αρχή».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Τάσο Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x