Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σπουδαία προσωπικότητα ο Σπόραρ - Το τέλειο ματς με Βιγιαρεάλ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM και στους 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM και στους 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των πράσινων αποθέωσε μεταξύ άλλων τον Σπόραρ για την προσωπικότητά του, αναφέρθηκε στη νοοτροπία του φετινού Παναθηναϊκού και μίλησε και για το ερχόμενο ματς με τη Βιγιαρεάλ, λέγοντας πως η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ψάχνει το... τέλειο παιχνίδι.


«Για το ματς με τη Βιγιαρεάλ έχουν απομείνει 7 χιλιάδες εισιτήρια. Στις 16:45 την Τετάρτη είναι η συνέντευξη Τύπου Γιοβάνοβιτς-Μαντσίνι. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πλήρη εικόνα της Βιγιαρεάλ και την έχουν μελετήσει από κοντά. Μιλάμε ωστόσο για μια ισπανική ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία και ποιότητα κι ας μην είναι στα καλύτερά της.

Πρέπει να κάνει ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Αν έρθει η νίκη θα είναι σπουδαίο αποτέλεσμα, αφού θα τον βοηθήσει να προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση.

Ο Γεντβάι θα είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, εκτός θα είναι μόνο ο Βαγιαννίδης. Σε αλλαγές θα προχωρήσει στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης».


Ενώ για τον Σπόραρ είπε: «Μια τρομερή προσωπικότητα για τα αποδυτήρια ο Σπόραρ, έχει βοηθήσει πολύ τον Φώτη Ιωαννίδη, έχουν έναν υγιή ανταγωνισμό. Yπάρχει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x