Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία, η οποία αρχίζει αύριο, αλλά και το τιτίβισμα του Γιάννη Αλαφούζου μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Για την απολογία στη ΔΕΑΒ: «Υπάρχει η απολογία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έχουμε πει ότι όλοι πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί. Με το παραμικρό υπάρχει θέμα και θα δούμε τι θα γίνει και αν θα υπάρξει τιμωρία από τη ΔΕΑΒ».

Για την προετοιμασία με τη Λαμία: «Η προετοιμασία αρχίζει αύριο. Με τη Λαμία ο Παναθηναϊκός έπαθε ζημιά και είναι μια ομάδα που δημιούργησε προβλήματα και με τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Οποιαδήποτε γκέλα τώρα δε διορθώνεται. Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται με αντίπαλο τη Λαμία. Έχει πάθει ζημιές και παλιότερα. Από την άλλη, είναι καλό ότι έχει πρόσφατα στο μυαλό του την γκέλα. Όλοι ξέρουν ότι οτιδήποτε άλλο εκτός από 6 βαθμοί στα ματς με τη Λαμία θα είναι καταστροφικό. Αν πάρει τις δυο νίκες, το πιο πιθανό είναι να περάσει τον ΠΑΟΚ και στη χειρότερη περίπτωση θα είναι στο -1 από την ΑΕΚ όταν θα πάει να παίξει στη Νεά Φιλαδέλφεια. Ο Τερίμ με τους παίκτες θα δουλέψουν για να πάρουν νίκη την Κυριακή και να είναι πειστική η ομάδα για να πάει μετά να παίξει εκτός με τη Λαμία τρεις μέρες πριν από την ΑΕΚ».

Για το τιτίβισμα του Γιάννη Αλαφούζου: «Έχει να κάνει με την ενόχληση του Γιάννη Αλαφούζου αναφορικά με τις εξαγγελίες του κ. Βρούτση. Ειδικά με τις κάμερες υπάρχει θέμα και με τον τελικό Κυπέλλου. Σε αυτή την κατεύθυνση είναι το τιτίβισμα και περισσότερο με το γεγονός ότι στα λόγια είναι όλα οκ, αλλά στις πράξεις… ζοριζόμαστε»

Επίσης, ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε στην πιθανότητα συστήματος 4-4-2 στο ματς με τη Λαμία, σχήμα που δεν αποκλείεται να παρατάξει ο Φατίχ Τερίμ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x