Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Νύχτα ντροπής - Απαράδεκτοι οι παίκτες, ο Παναθηναϊκός έπαιζε χωρίς τερματοφύλακα»!

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Για «νύχτα ντροπής» έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, στο σχόλιό του για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο ρεπόρτερ τόνισε πως για αυτό το αποτέλεσμα «οι παίκτες έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη» και στάθηκε στην τραγική εμφάνιση του Μπρινιόλι, σημειώνοντας πως «ο Παναθηναϊκός έπαιζε χωρίς τερματοφύλακα».

«Απορώ πραγματικά, πού είναι ο Μπρινιόλι, που ξέραμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Τα λάθη του δεν είναι τοπικού επιπέδου, είναι παιδικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νικολογιάννης, προσθέτοντας: «Δεν μπορείς να δικαιολογήσεις αυτά τα λάθη, χωρίς να αφήνουν, όμως, εκτός κάδρου και τους υπόλοιπους. Έπαιζαν όλοι σαν υπνωτισμένοι».

Και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: «Για τους αμυντικούς να μη μιλήσω, εκτός τόπου και χρόνου ο Γεντβάι, ο Σένκεφελντ και πάλι πολύ κακός. Μία ομάδα χωρίς καθόλου νεύρο, διάθεση, νόμιζες ότι έπαιζαν φιλικό παιχνίδι. Όταν ο Παναθηναϊκός πάει να πάρει το πρωτάθλημα και ο κόσμος έχει στηρίξει, είναι ντροπή να εμφανίζονται έτσι. Από εκεί και πέρα, είναι μεγάλο πρόβλημα η ανασταλτική λειτουργία και σε αυτό ευθύνεται ο Γιοβάνοβιτς. Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε πολύ μεγάλη κρίση. Αν δεν συνέλθουν σύντομα, ο στόχος του πρωταθλήματος θα χαθεί».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x