Stoiximan Super League

Σαμάτα: «Το μέλλον μου εξαρτάται από τη Φενέρ - Έχω προτάσεις από αρκετές ομάδες»

Δηλώσεις αναφορικά με τον του έκανε σε Μέσο της πατρίδας του ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ, Αλί Σαμάτα, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η Φενέρμπαχτσε είναι αυτή που θα καθορίσει τις εξελίξεις.

Για το μέλλον του αλλά και για τους παράγοντες από τους οποίους αυτό θα καθοριστεί, μίλησε σε Μέσο της Τανζανίας, ο διαφαινόμενος ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Αλί Σαμάτα.

Ο 30χρονος στράικερ, στις δηλώσεις του αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί προτάσεις από συλλόγους τόσο εντός όσο και εκτός Ευρώπης χωρίς ωστόσο να τους κατονομάσει, ενώ ξεκαθάρισε ότι το... μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια της Φενέρμπαχτσε η οποία θα καθορίσει και τις εξελίξεις

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τανζανού φορ:

«Έχω ήδη προσφορές από διάφορους συλλόγους, αλλά δεν θέλω να τις αναφέρω γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Εν ολίγοις έχω προσφορές από Ευρώπη, Αμερική και Αραβία.

Σχετικά με την αποχώρησή μου από τη Γκενκ, είμαι ακόμα παίκτης της Φενερμπαχτσέ, το συμβόλαιό μου λήγει το 2024, οπότε επιστρέφω στην Τουρκία και ο σύλλογος θα επιλέξει αν θα με πουλήσει ή θα με κρατήσουν για να τελειώσω το συμβόλαιό μου..».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x