Stoiximan Super League

Δέκα γκολ ο Κρέσπο, τα 4 με Ατρόμητο

Τα δέκα γκολ στην καριέρα του έφτασε ο Χοσέ Κρέσπο, ο οποίος έδωσε το σημαντικό «τρίποντο» του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Σπουδαίο «τρίποντο» χθες για τον ΠΑΟΚ, με την… υπογραφή του Χοσέ Κρέσπο!

Ο Ισπανός αμυντικός κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα της εστίας του Ατρόμητου και να δώσει τη νίκη στον «Δικέφαλο του Βορρά», διατηρώντας στους 9 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και αυξάνοντας στους 8 βαθμούς την αντίστοιχη «απόσταση» από την 3η ΑΕΚ.

Αυτό, μάλιστα, ήταν το δέκατο γκολ στην καριέρα του 35χρονου στόπερ, ο οποίος τα οκτώ από αυτά τα έχει πετύχει ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Το απίστευτο, όμως, είναι ότι ο Κρέσπο έχει πετύχει τα μισά τέρματά του εναντίον του Ατρόμητου και όλα έχουν συνδυαστεί με το αήττητο των «ασπρόμαυρων» με τους Περιστεριώτες, καθώς έχουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με σκόρερ τον Ισπανό αμυντικό στα εξής ματς:

31/3/2018 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-2

3/11/2018 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1

14/9/2019 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-3

13/2/2022 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-0



Από εκεί και πέρα, ο Κρέσπο μετράει δύο γκολ εναντίον της Ξάνθης, ένα κόντρα στην ΑΕΚ και το πρώτο του τέρμα ήταν στα προκριματικά του Europa League το καλοκαίρι του 2016 με αντίπαλο την Ντιναμό Τιφλίδας. Με σκόρερ τον Κρέσπο, ο ΠΑΟΚ έχει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x