Stoiximan Super League

Φήμες πως ο ΠΑΟΚ καλοβλέπει τον Πέτκοβιτς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες ότι ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να καλοβλέπει την περίπτωση του Πέτκοβιτς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Οι εμφανίσεις του γενικότερα αλλά και ειδικά αυτή του πρώτου αγώνα στην κόντρα τους τον ήταν ο λόγος για να… ανέβει στα μάτια των υπευθύνων του ΠΑΟΚ. Κάπως έτσι έχει αναπτυχθεί μια φημολογία ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει αρχίσει να καλοβλέπει την περίπτωση του Μπρούνο Πέτκοβιτς.

Ο άσος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο οποίος σκόραρε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Ζάγκρεμπ, φαίνεται ότι έχει τα στοιχεία που «κάνουν» στον Λουτσέσκου και την εκτελεστική δεινότητα που λείπει από τον ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και μέχρι τώρα όλα τα δεδομένα που υπάρχουν μαρτυρούν ότι οι πιθανότητες να υπάρξει ανανέωση του συμβολαίου του με την κροατική ομάδα είναι μικρές.

Φέτος έχει 16 γκολ σε 32 αγώνες με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ ένα θετικό στατιστικό. Αν οι φήμες έχουν ισχύ ή όχι είναι κάτι που προφανώς θα φανεί στο επόμενο διάστημα ωστόσο η περίπτωση του Πέτκοβιτς φαίνεται να είναι μια περίπτωση παίκτη που θα μπορούσε να απασχολήσει την ελληνική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x