Stoiximan Super League

Από τον ΠΑΟΚ στη Ντινάμο Τιφλίδας ο Γκορντεζιάνι

Στη Ντιναμό Τιφλίδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Γκορντεζιάνι.

Λίγο πριν τη μάχη της Ελλάδας με την Γεωργία για την πρόκριση στο Euro, ο Βασίλης Γκορνταζιάνι αφήνει τον ΠΑΟΚ και μετακομίζει στην Τιφλίδα. Η Ντινάμο Τιφλίδας ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, ο οποίος υπέγραψε ως το 2026.

O νεαρός άσος, που έχει ρίζες από τη Γεωργία και είναι διεθνής με την U21 της χώρας, προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και φέτος είχε με την Β ομάδα 3 γκολ και 1 ασίστ σε 6 εμφανίσεις στην Super League 2.

Η ανακοίνωση της Ντινάμο αναφέρει:

«Συμφωνία επήλθε μεταξύ της Ντινάμο Τιφλίδας και του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης για τη μεταγραφή του Βασίλειου Γκορντεζιάνι. Ο επιθετικός της ομάδας κάτω των 21 ετών της Γεωργίας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Τιφλίδας. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπεγράφη μέχρι το τέλος του 2026.

Ο Βασίλειος Γκορντεζιάνι είναι μέλος της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις ηλικίες του ελληνικού συλλόγου, ενώ φόρεσε δύο φορές τη φανέλα της πρώτης ομάδας. Ο Γκορντεζιάνι αγωνίστηκε τελευταία φορά στον ΠΑΟΚ Β’, ο οποίος παίζει στο δεύτερο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Συνολικά, ο νεαρός κεντρικός επιθετικός έχει αγωνιστεί σε 45 παιχνίδια στον ΠΑΟΚ Β, έχει 11 γκολ και 4 ασίστ.

Όσον αφορά την καριέρα του Γκορντεζιάνι στην εθνική ομάδα, έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια με την ομάδα U-21 της Γεωργίας και έχει πετύχει ένα γκολ.

Ο Βασίλειος Γκορντεζιάνι θα ενταχθεί στην Ντιναμό Τιφλίδας αμέσως μετά τη συνάντηση με την εθνική ομάδα U-21
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x