Stoiximan Super League

«Παραμονή και… βλέπουμε»

Η παραμονή και μόνο είναι στο μυαλό όλων στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τόνισε ο Γιάννης Πετράκης. Όταν αυτή εξασφαλιστεί, θα σκεφτούν κάτι παραπάνω…

Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να επικράτησε 2-1 του Πλατανιά, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει τα πλάνα που υπάρχουν στους Ηπειρώτες. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη, στόχος παραμένει αποκλειστικά η εξασφάλιση της παραμονής κι εφόσον αυτό επιτευχθεί, τότε η ομάδα θα κοιτάξει το... κάτι παραπάνω και την έκτη θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα. Η νίκη μας σήμερα είναι πολύ σημαντική, μας βοηθάει να πλησιάσουμε τον στόχο μας, που είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι αμυντικά. Ο Πλατανιάς μας απείλησε μόνο με περιφερειακά σουτ. Ο αντίπαλος αγχώθηκε και από το γκολ που πετύχαμε νωρίς. Μετά το δεύτερο τέρμα αυτό φάνηκε ακόμα περισσότερο, κάτι που μας βοήθησε στο να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το αν πλέον στόχος του ΠΑΣ είναι η κατάληψη της 6ης θέσης: «Πριν έξι αγωνιστικές ήμασταν με 23 βαθμούς, όταν ήρθα εγώ στην ομάδα. Στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και παραμένει ο ίδιος. Όταν το εξασφαλίσουμε αυτό, μόνο τότε θα σκεφτούμε οτιδήποτε άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x